6 tips voor een optimale winkans

1. Puzzelwoordenboek

Zelfs de meest ervaren puzzelaars hebben er één naast zich liggen: een puzzelwoordenboek. Van papier of digitaal. Maak dus gebruik van de hulpmiddelen die beschikbaar zijn om de puzzel goed op te lossen.


2. Leg de puzzel weg als u vastloopt

Puzzelen moet leuk blijven, maar soms wil het gewoon niet lukken. Leg de puzzel dan gewoon even weg. Pak een andere puzzel of ga even iets anders ondernemen. Grote kans dat als uw oog er later op valt, dat u de oplossing ineens wel ziet.


3. Vraag om hulp

Samen puzzelen is leuk! Dus vraag gewoon iemand om hulp als u vastloopt. Grote kans dat hij of zij er met een frisse blik tegenaan kijkt en u zo maar even op weg kunt helpen! Op deze manier zijn er al heel veel vrienden van abonnees zelf ook abonnee geworden en die hebben nu altijd een puzzelmaatje bij de hand.


4. Maak kopietjes

Bij veel puzzels (bijvoorbeeld bij sudoku’s) helpt het om kopietjes van de puzzel te maken. Als u dan ergens een foutje heeft gemaakt kunt u op het kopietje opnieuw beginnen. Zo hoeft u niet te krassen en blijft het geheel zeer overzichtelijk.


5. Lever zo veel mogelijk goede oplossingen in

De winkans bij PuzzelBrein is groot! Veel van onze puzzelaars sturen nooit de oplossingen in. Of ze vergeten de oplossingen in te sturen. En zo komt het dan ook regelmatig voor dat er bij de trekking winnaars zijn die al eerder een prijs wonnen. Dus denk niet: ‘Ach ik win toch nooit wat’, maar pak uw kans en lever zoveel mogelijk goede oplossingen in.

 

6. Maak gebruik van deze uitleg bij de Killersudoku

Heeft u moeite met de Killersudoku? U bent niet de enige. Maar met wat tips zult u zien dat zelfs deze moeilijk puzzel op te lossen is. Klik hier om het artikel met uitleg te lezen.

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 7 juni, 5 juli en 2 augustus.

Klik hier om meer te lezen