Info

Welke abonnementsvormen op het Blad zijn mogelijk?

Het PuzzelBrein Blad verschijnt 4 wekelijks. Abonnementen worden stilzwijgend verlengd conform de wetgeving per 01-12-2011, tenzij uiterlijk 4 weken voor de vervaldatum opgezegd wordt. De vervaldatum is de datum van het laatste exemplaar van uw lopende abonnement. Indien u gebruik maakt van een actie waarbij een andere opzegtermijn is afgesproken dan geldt die uiteraard.  Hieronder ziet u de verschillende betaaltermijnen en de bijbehorende tarieven die vanaf 01-01-2023 gelden: 

Betaalperiode Aantal edities   Totaalprijs
Kwartaal  3   € 44,98

Halfjaar

 7  

€ 96,60

Jaar

13

 

€ 133,76

De totaalprijs is inclusief administratiekosten en inclusief 9% BTW.

Klik hier om u aan te melden voor een abonnement op het Blad

Hoe gaat dat met een gratis exemplaar van het Blad?

Als u aan een actie meedoet waarbij u een gratis exemplaar mag ontvangen, dan is dat ook ècht gratis. Er zit geen abonnement aan vast en we vragen ook geen vergoeding voor de verzendkosten. Als u zich heeft ingeschreven voor een gratis exemplaar dan gaat dat als volgt: twee weken voor de ontvangstdatum bekijken we alle aanmeldingen. Als de aanmelding compleet is, en u heeft de afgelopen 12 maanden geen blad ontvangen dan wordt uw aanvraag goedgekeurd. U ontvangt dan een mail met de bevestiging en twee weken later ontvangt u uw gratis exemplaar. Ook ontvangt u inloggegevens waarmee u als tijdelijke ‘klant’ kunt inloggen op de site. Zo kunt u uw oplossingen insturen en meedingen naar de prijzenpot. 

Hoe stuur ik de oplossingen in voor het Blad?

In ieder PuzzelBrein Blad staan 36 prijspuzzels. Achterin uw PuzzelBrein vindt u de oplossingenbon waar u alle oplossingen kunt noteren. Als u klaar bent met puzzelen dan kunt u de oplossingen via deze website aan ons doorgeven. Log daarvoor in via Klantomgeving Blad (rechtsbovenaan). Het maakt niet uit of u alle puzzels heeft opgelost, of maar ééntje. Met ieder goed antwoord dingt u mee naar de prijs die bij de puzzel hoort. Het is wel belangrijk dat de oplossingen op tijd bij ons binnen zijn. In het blad –boven de oplossingenbon- staat wanneer de oplossingen uiterlijk bij ons binnen moeten zijn. U kunt tot aan die deadline uw oplossingen inzien, aanpassen en aanvullen in de Klantomgeving. 

Hoe weet ik of ik een prijs heb gewonnen met de puzzels uit het Blad?

In ieder PuzzelBrein Blad staan 36 prijspuzzels, waarmee gemiddeld zo’n 65 prijzen te winnen zijn. De winnaars worden meestal enkele dagen (tot uiterlijk 4 weken) na de trekking op de hoogte gesteld van hun gewonnen prijs. Meestal ontvangt u hierover een e-mail. Soms wordt u telefonisch op de hoogte gesteld. Dat laatste gebeurt vaak als we uw e-mailadres niet hebben, of… als u één van de jaarprijzen heeft gewonnen. Dan zitten we vaak met alle collega’s bij elkaar om mee te luisteren naar de reactie van de winnaar!

Hoe kan ik een vraag stellen over een puzzel?

Heeft u een vraag over een puzzel? We helpen u graag verder. Stuurt u alstublieft een mailtje aan: redactie@puzzelbrein.nl en we geven u zo snel mogelijk antwoord.

Hoe kan ik mijn abonnement op het Blad opzeggen?

Ga naar de Klantomgeving Blad (rechtsbovenaan) en log in met het bij ons bekende mailadres en en zelf bedacht wachtwoord. Eénmaal ingelogd kunt u uw abonnementsgegevens inzien en u kunt ook uw abonnement opzeggen. 

Hoe kan ik mijn adres, of naam of iban wijzigen?

Ga naar de Klantomgeving Blad (rechtsbovenaan) en log in met het bij ons bekende mailadres en en zelf bedacht wachtwoord. Eénmaal ingelogd kunt u uw eigen gegevens inzien en wijzigen.

Hoe kan ik deelnemen aan de rubriek De Vrijwilliger?

Mogen we u interviewen voor de rubriek De Vrijwilliger? Leuk! Stuurt u alstublieft een mailtje aan: redactie@puzzelbrein.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wie werken er bij PuzzelBrein?

Het team van PuzzelBrein bestaat uit een enthousiaste en betrokken groep mensen waarvan de meesten aan de wieg van het puzzelblad stonden. Tijdens het 12,5 jarig jubileum in 2022 kon u met enkele van hen kennis maken doordat ze zichzelf voorstelden in het blad bij de rubriek Aangenaam. Nalezen? Klik hieronder en maak kennis met:

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 7 juni, 5 juli en 2 augustus.

Klik hier om meer te lezen