Info

Welke abonnementsvormen zijn mogelijk?

PuzzelBrein verschijnt 4 wekelijks. Voor het betalen van het abonnementsgeld wordt een factuur toegestuurd. De betaling geschiedt per overboeking of per automatische incasso (als u daar toestemming voor heeft gegeven). Abonnementen worden stilzwijgend verlengd conform de wetgeving per 01-12-2011, tenzij uiterlijk 4 weken voor de vervaldatum opgezegd wordt. De vervaldatum is de datum van het laatste exemplaar van uw lopende abonnement. Hieronder ziet u de verschillende betaaltermijnen en de bijbehorende tarieven die vanaf 01-01-2019 gelden: 

Betaalperiode Aantal edities Per stuk Totaalprijs
Kwartaal  3  € 12,99 € 38,95

Halfjaar

 7  € 11,90

€ 83,22

Jaar

13

€ 8,91

€ 115,82

De totaalprijs is inclusief administratiekosten en inclusief 9% BTW.

Klik hier om u aan te melden voor een abonnement

Ik kan niet inloggen, want ik ben mijn klantnummer kwijt. Wat nu?

Op deze pagina kunt u lezen waar u uw klantnummer kunt terugvinden.

Als ik een gratis exemplaar heb aangevraagd, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Als u zich heeft ingeschreven voor een gratis exemplaar dan gaat dat als volgt: twee weken voor de ontvangstdatum bekijken we alle aanmeldingen. Als de aanmelding compleet is, en u heeft de afgelopen 6 maanden geen gratis exemplaar ontvangen dan wordt uw aanvraag goedgekeurd. U ontvangt dan een mail met de bevestiging en twee weken later ontvangt u uw gratis exemplaar. Ook ontvangt u inloggegevens waarmee u als tijdelijke ‘klant’ kunt inloggen op de site. Zo kunt u uw oplossingen insturen en meedingen naar de prijzenpot. 

Enkele weken later ontvangt u een speciaal aanbod voor een abonnement op PuzzelBrein. U bent uiteraard niet verplicht om op dit aanbod in te gaan. U kunt ook op ieder moment aangeven dat u niet meer benaderd wilt worden voor aanbiedingen. .

Als ik een abonnement met een cadeau-exemplaar heb, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Als uw abonnement begint met een gratis cadeau-exemplaar dan krijgt u dus eerst uw gratis PuzzelBrein. U kunt dan rustig kijken of het helemaal naar uw wens is. Als dat zo is hoeft u niets te doen. Vier weken na ontvangst van het cadeau-exemplaar krijgt –netjes volgens afspraak- u uw volgende PuzzelBrein. Daarbij zit dan ook de factuur voor het abonnement.

Voor ontvangst van uw cadeau-exemplaar ontvangt u een bevestigingsmail of brief. Daarin staat aangegeven op welke datum uw cadeau-exemplaar zou moeten aankomen. Daarin staat ook tot welke datum u de tijd heeft om de rest van het abonnement te ontbinden. Dat is altijd 14 dagen na de geplande ontvangstdatum van het cadeau-exemplaar. Dat ontbinden kan op verschillende manieren (ontbindingsformulier, telefoon, e-mail, post), maar het makkelijkste gaat dat via deze website. U kunt dan ook meteen een bevestiging van uw ontbinding ontvangen, zodat daar nooit onduidelijkheid over kan bestaan.

Kan ik in termijnen betalen?

Als het voor u lastig is om de factuur inééns te voldoen, dan proberen we daarvoor een oplossing te bedenken. U dient hiervoor contact op te nemen met klantenservice@puzzelbrein.nl. Als u in uw mail uw contactgegevens doorgeeft met uw klantnummer en uw verzoek om in termijnen te betalen, dan zal de klantenservice u terugmailen of dat mogelijk is.

Hoe krijg ik mijn welkomstgeschenk?

Als u een halfjaar- of jaarabonnement neemt op PuzzelBrein dan mag u zelf bepalen welk welkomstgeschenk u kiest. U kunt deze op deze site uitzoeken. Zodra wij de betaling van uw abonnement hebben ontvangen, ontvangt u binnen 4 weken het welkomstgeschenk van uw keuze. Als u gebruik maakt van een aanbieding dan vervalt het welkomstgeschenk.

Klik hier om uw welkomstgeschenk uit te zoeken.

Hoe stuur ik de oplossingen in?

In iedere PuzzelBrein staan 36 prijspuzzels. Achterin uw PuzzelBrein vindt u de oplossingenbon waar u alle oplossingen kunt noteren. Als u klaar bent met puzzelen dan kunt u de oplossingen via deze website aan ons doorgeven. Het maakt niet uit of u alle puzzels heeft opgelost, of maar ééntje. Met ieder goed antwoord dingt u mee naar de prijs die bij de puzzel hoort. Het is wel belangrijk dat de oplossingen op tijd bij ons binnen zijn. In het blad –boven de oplossingenbon- staat wanneer de oplossingen uiterlijk bij ons binnen moeten zijn.

Klik hier om de oplossingen door te geven

Hoe weet ik wanneer ik een prijs heb gewonnen?

In iedere PuzzelBrein staan 36 prijspuzzels, waarmee gemiddeld zo’n 65 prijzen te winnen zijn. De winnaars worden meestal enkele dagen (tot uiterlijk 4 weken) na de trekking op de hoogte gesteld van hun gewonnen prijs. Meestal ontvangt u hierover een e-mail. Soms wordt u telefonisch op de hoogte gesteld. Dat laatste gebeurt vaak als we uw e-mailadres niet hebben, of… als u één van de jaarprijzen heeft gewonnen. Dan zitten we vaak met alle collega’s bij elkaar om mee te luisteren naar de reactie van de winnaar!

Hoe kan ik deelnemen aan de rubriek Aangenaam?

Mogen we u interviewen voor de rubriek Aangenaam? Leuk! Stuurt u alsublieft een mailtje aan: redactie@puzzelbrein.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als dank voor uw deelname ontvangt u een cadeautje.

Hoe kan ik een vraag stellen over een puzzel?

Heeft u een vraag over een puzzel? We helpen u graag verder. Stuurt u alsublieft een mailtje aan: redactie@puzzelbrein.nl en we geven u zo snel mogelijk antwoord.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen die we u kunnen aanbieden.

PuzzelBrein nummer 12 verschijnt rond 27 november en nummer 13 verschijnt rond 24 december.

Klik hier om meer te lezen