Winnaars

Prijswinnaars laatste PuzzelBreinen

Klik hier om de winnaarslijst in te zien van de winnaars van PuzzelBrein 2, jaargang 9.

Klik hier om de winnaarslijst in te zien van de winnaars van PuzzelBrein 1, jaargang 9.

Klik hier om de winnaarslijst in te zien van de winnaars van PuzzelBrein 13, jaargang 8.


Mevrouw Beckers uit Arnhem

Wat leuk dat we een prijs gewonnen hebben! Zodra de nieuwe Puzzelbrein binnen is, gaan we meteen aan de slag. De hele familie helpt mee en zelfs onze kleinzoon van 8 maanden krijgt het puzzelen met de paplepel binnen.


Mevrouw Lanting uit Roermond

Wat een leuke verrassing: ik heb een boek gewonnen van Joris Linsen met allemaal persoonlijke verhalen. Lekker met het boek op de bank, ik verheug me erop! Inmiddels ontvang ik alweer de nodige jaartjes Puzzelbrein. Iedere keer weer een cadeautje. Sinds mijn 95-jarige moeder een paar jaar geleden ook abonnee werd, plegen we regelmatig even een telefoontje om te overleggen over de oplossingen. Wat ook gelijk aanleiding is om even bij te praten. Ik hoop dat we samen nog lang mogen genieten van onze puzzeltjes in Puzzelbrein en onze gezellige telefoontjes. 


Mevrouw Krajenbrink uit Amsterdam

Zit ik net even goed te kniezen omdat het echt zo’n alles-gaat-mis-dag is, klinkt er een bliep op mijn laptop. OK, toch te nieuwsgierig: even checken. Wat?! Prijs gewonnen. Het nieuwste boek van Joris Linssen. Die stond nog op mijn verlanglijst. Dag verandert meteen in een mooie dag.


De heer Sprinkhuizen uit Winschoten

Al jaren probeer ik elke maand alle puzzels uit de puzzelbrein op te lossen en meestal ben ik ruim op tijd klaar. Ik kijk dan ook enorm uit naar de dag dat de nieuwe puzzelbrein in de bus valt. Al reken je nergens op, toch hartstikke leuk om weer eens een prijs te winnen!


Mevrouw Coolen uit Heythuyzen

Telkens ervaar ik een  juichmoment wanneer  ik de nieuwe PuzzelBrein in de brievenbus aantref. Yes, we kunnen weer! Het moeilijkste is om er vanaf te blijven. Ik wil alles ingevuld hebben met een voorkeur voor de rekenopgaven, de logigram woordsommen, etc. Vooral de variatie vind ik aansprekend. En hoe leuk is het wanneer je af en toe beloond wordt door een prijsje te winnen! 


Mevrouw Cliffort uit Oosterhaar

Wat leuk dat ik een prijs heb gewonnen. Sinds onze verhuizing van Brabant naar Overijssel ben ik opnieuw lid geworden, heerlijk na een dag werken ontspannen met PuzzelBrein. Leuk cadeau voor mijn Sarah-jaar.


Mevrouw Bos uit Sprundel

Wat een verrassing toen ik vandaag mijn mailbox opende. Ik had een prijs gewonnen. Super Leuk. Als de PuzzelBrein binnen komt gaan mijn moeder en ik ineens aan de slag. We puzzelen heel wat af!  En dat we nu iets gewonnen hebben stimuleert ons alleen maar meer. We vinden het gezellig en het houdt ons scherp.


De heer Clarenbach uit Amersfoort

Erg blij dat ik een abonnement op PuzzelBrein heb genomen. Naast mijn grote hobby basgitaar spelen, vind ik puzzelen erg leuk om te doen. Het is ook goed om op gevorderde leeftijd de hersentjes een beetje getraind te houden. De afwisseling en diversiteit in de maandelijkse uitgaven zijn erg verslavend; ik kan haast niet meer stoppen soms. En hartstikke leuk dat ik ook eens wat gewonnen heb.


Mevrouw Cornelissen uit Hilversum

Bijna anderhalf jaar ben ik nu geabonneerd op PuzzelBrein. Mijn man kende mijn puzzelwoede. Hij heeft mij destijds een abonnement hierop  cadeau gegeven en mij er een enorm plezier mee gedaan. Het blad bevalt mij erg goed vooral omdat er allerlei soorten puzzels in staan. Zodra het blad door de brievenbus op de deurmat valt beginnen mijn puzzelgenen te kriebelen. Ze  willen aan de slag met hun hersengymnastiek door middel van het oplossen van de vele puzzels en mij zo vele genietmomenten laten beleven.


Mevrouw van Diemen uit Nieuwkoop

Wat leuk dat ik na 1 jaar meedoen iets heb gewonnen.

Alle puzzels invullen valt nog niet mee, maar ik kijk altijd weer uit naar de nieuwe PuzzelBrein.


Mevrouw Hartering uit Ulft

Wat leuk om te horen dat we een prijs, de messenset,  hebben gewonnen! Ik had een abonnement genomen voor mijn ouders tijdens de coronatijd, maar ik vind de puzzels stiekem zelf ook erg leuk om te doen! 


Mevrouw Smeyers uit Venlo

Ik stuur mijn oplossingen altijd in. Dat geeft een extra dimensie aan het plezier van het puzzelen. Ik heb nu voor de tweede keer gewonnen! Ik verheug me elke keer wanneer de nieuwe PuzzelBrein in de bus ligt en ben dan meestal voor meerdere avonden zoet. De hond wil altijd graag meehelpen.


Mevrouw Slingerland uit Bruinisse

Wat super leuk dat ik een prijs gewonnen heb. Een heel mooi uitje, een diner tijdens een boottocht door Maastricht. Bijna 2 jaar ben ik lid en het blijft zo leuk als er weer een nieuwe Puzzelbrein in de bus zit. Ik houd het meest van Sudoku´s. De Killersudoku is favoriet. De Kakuro en de Binairo vind ik ook erg leuk. Verder probeer ik iedere keer zoveel mogelijk puzzels op te lossen. Onze kinderen helpen ook mee, bijv met de Logigram want daar kom ik echt niet uit. 


Mevrouw Tinke uit Sprundel

Wat leuk, dat ik deze keer in de prijzen gevallen ben met de kaarten voor de City-tour! Samen met mijn dochter storten we ons elke keer op de puzzels uit PuzzelBrein. Ook als we op vakantie gaan, gaat PuzzelBrein mee. Dank je wel voor de prijs, maar ook voor al die gezellige uurtjes die we hebben dankzij PuzzelBrein!


Mevrouw van Raalte uit Julianadorp

Wat leuk dat ik een keramische messenset gewonnen heb. Ik ben helemaal nog niet zo lang lid van PuzzelBrein. Ik houd erg van puzzelen, soms moet je even goed nadenken om een puzzel op te lossen, maar dat is nou juist het leukste.


Mevrouw Garstenveld uit Lievelde

Puzzelen is voor mij een fijn tijdverdrijf in mijn drukke bestaan. Mijn 85-jarige moeder heeft een eigen PuzzelBrein. Op deze manier wordt het een beetje een wedstrijdje wie het eerste de puzzels af heeft. Sudoku’s, Kruiswoordpuzzels, Filippines en als laatste de Cryptogrammen. Ik ben blij met mijn gewonnen prijs: een jaarabonnement van Soofos Plus! 


Mevrouw Renkema uit Putten

PuzzelBrein bevalt me erg goed. Vooral de variatie in soorten puzzels.  Zodra hij op de mat is gevallen kan ik het niet laten om zoveel mogelijk puzzels op te lossen. Dus wordt het weleens doorgaan tot in de kleine uurtjes. Het brengt mij veel afleiding en plezier. De Sudoku-Samurai is mijn favoriet. Daar ben ik echt wel even mee bezig. Ik ben ook een fanatieke cryptogrammenmaker, dus daar mogen er van mij wel iets meer van in. Daarnaast staan er ook leuke stukjes in bijvoorbeeld zoals de laatste keer over de Galapagoseilanden en zelfs een recept probeer ik nogal eens uit. En bingo! Deze keer was het prijs. Een handige snijplank met opvangbak. Ik ga hem zeker gebruiken.


Mevrouw van den Berg uit Soest

Wat leuk! Al voor de tweede keer binnen een jaar in de prijzen gevallen. Een digitaal weerstation is ontzettend leuk in wisselvallig Nederland en nog leerzaam ook voor mijn twee kinderen.


Mevrouw Rijbroek uit Merselo

Toen ik vanmorgen mijn mailbox opende en zag dat ik een prijs had gewonnen, kon ik het bijna niet geloven. Aangezien we tegenwoordig vaker thee dan koffie drinken, komt dit theelicht goed van pas. Samen met mijn dochters worden alle puzzels gemaakt, de een is wat beter in Sudoku’s en de ander weer in de Kruiswoordpuzzels. Zelf heb ik geen voorkeur, ik probeer alles uit en al doende wordt men er ook steeds beter in; zelfs in Cryptogrammen.


Mevrouw Haker uit Uithoorn

Wat een leuke verrassing! ik ben erg blij met de gewonnen fotoshoot. Een mooie fotoreeks met mijn twee zoons staat al langere tijd op mijn wensenlijstje en dat kunnen we nu gewoon gaan inplannen, zodra het weer mag en kan.


Familie Zwaneveld uit Hoogvliet

Yeah, wat leuk! We hebben prijs! Toen we het bericht kregen waren we gelijk enthousiast. Mijn schoonmoeder ik hebben er een wedstrijd van gemaakt om zoveel mogelijk oplossingen in te sturen. Omdat wij van verschillende puzzels houden, vullen we elkaar goed aan. En het is gelukt! Een leuk Casio horloge Collection. We kunnen niet wachten op de nieuwe PuzzelBrein. 


Mevrouw Smit uit Zoetermeer 

Mijn man had me enige tijd geleden PuzzelBrein cadeau gedaan, omdat ik met prepensioen ging. Hij kreeg er bijna spijt van, omdat ik de dagen nadat het boekje op de mat valt, nauwelijks aanspreekbaar ben. Vooral de moeilijke doorloper en extra moeilijke sudoku vind ik heerlijk. En nu de bonus, een leuke prijs waar we beiden wat aan hebben.


Mevrouw Hoogeboom uit Deventer

Je zou het misschien niet zeggen als je de foto ziet, maar ik ben ontzettend blij dat ik deze messen set gewonnen heb. 

Iedere maand vul ik de puzzels in die ik leuk vind en daarna gaat PuzzelBrein naar mijn moeder die de rest maakt. Zo zijn we allebei een paar uurtjes bezig.


Mevrouw Thomassen uit Harderwijk

We kijken elke keer weer uit naar het moment dat de nieuwe PuzzelBrein op de mat valt. Mijn opa heb ik het abonnement cadeau gegeven en we hebben er nog steeds veel plezier van. Hij weet alle ingewikkelde puzzels op te lossen (en dat uit eigen kennis, hij heeft geen internet of smartphone). Hij vraagt mijn moeder en mij altijd wel een puzzel samen te maken. Onze hulp heeft hij helemaal niet nodig hoor, maar het is gewoon heel plezierig om samen over de oplossing na te denken. Dat doen we al van jongs af aan en zullen we ook altijd blijven doen. Zijn achterkleinkind helpt nu ook mee op haar manier (4 jaar) met de kinderpuzzels en tekening. 


De heer van de Mijn uit Nieuwegein

Mijn vrouw en ik verdelen al jaren de te maken puzzels, maar deze keer waren we druk met andere dingen en kwamen we niet toe aan alle oplossingen. Bij het maken van de Rondopuzzel zei ik nog dat deze multifunctionele rugzak goed van pas zou komen op de motor. Daarvan hebben we dus wel de oplossing ingestuurd en laten we nu juist deze prijs winnen! Hoe leuk is dat! 


De heer Mol uit ‘s- Gravendeel

Wederom verrast over weer een prijs binnen twee maanden. We zijn er blij mee en gaan het Zuiderzeemuseum met veel plezier bezoeken. Mogelijk maken we er een weekeindje uit van en nemen dan uiteraard PuzzelBrein mee op reis. Extra gemotiveerd beginnen we aan de volgende PuzzelBrein. Helaas voor vele mensen gaat de Olympische spelen niet door maar wij huldigen met PuzzelBrein de gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen”.


Mevrouw Lumey uit Wijlre

Wat leuk om een prijs te winnen! Dat is uiteraard een verrassing maar uiteindelijk niet de reden waarom ik geabonneerd ben op PuzzelBrein. Zelf puzzel ik al een aantal jaren. Nu in de corona tijd is het echter dubbel genieten! Mijn oudste dochter woont namelijk tijdelijk weer thuis. We puzzelen samen en dagen elkaar uit. Dat is erg leuk: genieten van het puzzelen en van mijn dochter! En nu ook nog Bingo….zo zie je maar dat ook minder goede tijden iets positiefs kunnen brengen! Op naar de hoofdprijs!


Mevrouw van Doorn uit Tiel

Wat leuk!! Nu voor de 2e keer meegedaan en een prijs gewonnen. Echt heel heel leuk en zo onverwachts. Winnen is natuurlijk leuk maar vind het belangrijkste dat er zoveel diverse puzzels instaan. Dus gewoon voor ieder wat wils. Super. Ga zo door.


Mevrouw van Vugt uit Abcoude

Wat ontzettend leuk dat ik een prijs heb gewonnen! Zodra het boek binnenvalt in de bus, start ik meteen met puzzelen. Ik heb dit boek ontdekt door vakantievrienden die zo enthousiast waren. Daarna heb ik mijn vader enthousiast gemaakt. Net voor de inleverperiode controleren we met elkaar of we dezelfde oplossingen hebben. Ik maak graag taarten, dus de taartschep komt erg goed van pas.


Mevrouw Kievit uit Axel

Wat heel erg leuk om een prijs te winnen. Ik vind de puzzels van PuzzelBrein erg leuk. Ik kijk elke maand uit naar het blad, begin er direct aan en probeer ze allemaal op te lossen. En dan nu een prijs winnen is echt helemaal top. Ik kan iedereen aanraden een abonnement te nemen op dit blad. Ik lijk wel verslaafd aan het maken van de puzzels uit dit blad. Nogmaals dank voor de prijs waar ik samen met mijn kleinkinderen van ga genieten.


Mevrouw Henrich uit Eindhoven

We zijn door een gratis exemplaar van PuzzelBrein zo enthousiast geworden dat we lid zijn geworden. Het puzzelen is al geweldig maar helemaal super als je gelijk ook iets wint. We kijken alweer uit naar het volgende exemplaar. En bedankt PuzzelBrein voor het leuke DVD -pakket


De heer de Herdt uit Willebroek

Zoveel puzzelplezier heb ik in lange tijd niet meer gehad. PuzzelBrein is steeds een uitdaging, heel gevarieerd in puzzels en met slechts één correct antwoord mogelijk. Doe zo voort!


Mevrouw Boersma uit Heerenveen

Hartelijk dank voor de prijs die ik won met een van mijn hobby’s, puzzelen. Iedere keer kijk ik uit naar het nieuwe nummer. Het is een heerlijke manier van ontspannen voor mij. En dan nog een prijs! Een prachtige blender, voor de heerlijkste smoothies. Wat wil je nog meer? Nog meer puzzelen denk ik.


De heer Hoekstra uit Oostermeer

Ik puzzel dit jaar voor het eerst mee met PuzzelBrein en ik ben zeer tevreden over de opzet. Het biedt namelijk een breed scala aan puzzelmogelijkheden aan en een leuke bijkomstigheid is dat je hiermee prijzen kunt winnen, zoals mij nu na drie keer meedoen is overkomen. Door PuzzelBrein ben ik ook andere puzzelvormen gaan proberen en waarderen. Kortom, voor mij is het een plezierige vorm van ontspanning en hersengymnastiek.


Mevrouw van den Brink uit Katwijk

Wat ontzettend leuk om de Boombox Bluetooth Speaker te winnen. Vooral mijn man en zoon zijn erg blij met deze prijs. Aangezien de meeste puzzels ook door hen worden gemaakt, verdienen ze deze prijs ook. Tevens beleven ze er ook veel plezier aan om de puzzels samen op te lossen.


Mevrouw Veldman uit Barendrecht 

Wat leuk, alweer een prijs  en dat is de tweede keer dit jaar. Het is een leuk cadeautje voor ons en ook vooral voor onze twee kleinkinderen van drie en vijf jaar. Wederom enorm bedankt en ik ga nog zo veel mogelijk puzzels voor jullie oplossen tijdens de vaart.


Mevrouw Adams uit Tilburg 

Wat een leuke verrassing om een winnaars-mailtje te krijgen en wat een leuke prijs! Naar de Zoo met ons neefje en nichtje zien we zeker zitten. Dit wordt een heel gezellig vakantie uitje. Dankzij PuzzelBrein gaan we met z’n viertjes op pad. We hebben er nu al heel veel zin in. Bijgaand een foto van een superblij nichtje. Jill wil graag mee naar Kerkrade!

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 10 mei, 7 juni en 5 juli.

Klik hier om meer te lezen