Winnaars

Prijswinnaars laatste PuzzelBreinen

Klik hier om de winnaarslijst in te zien van de winnaars van PuzzelBrein 7, jaargang 6.

Klik hier om de winnaarslijst in te zien van de winnaars van PuzzelBrein 6, jaargang 6. 


Mevrouw Garstenveld uit Lievelde

Puzzelen is voor mij een fijn tijdverdrijf in mijn drukke bestaan. Mijn 85-jarige moeder heeft een eigen PuzzelBrein. Op deze manier wordt het een beetje een wedstrijdje wie het eerste de puzzels af heeft. Sudoku’s, Kruiswoordpuzzels, Filippines en als laatste de Cryptogrammen. Ik ben blij met mijn gewonnen prijs: een jaarabonnement van Soofos Plus! 

 


Mevrouw Renkema uit Putten

PuzzelBrein bevalt me erg goed. Vooral de variatie in soorten puzzels.  Zodra hij op de mat is gevallen kan ik het niet laten om zoveel mogelijk puzzels op te lossen. Dus wordt het weleens doorgaan tot in de kleine uurtjes. Het brengt mij veel afleiding en plezier. De Sudoku-Samurai is mijn favoriet. Daar ben ik echt wel even mee bezig. Ik ben ook een fanatieke cryptogrammenmaker, dus daar mogen er van mij wel iets meer van in. Daarnaast staan er ook leuke stukjes in bijvoorbeeld zoals de laatste keer over de Galapagoseilanden en zelfs een recept probeer ik nogal eens uit. En bingo! Deze keer was het prijs. Een handige snijplank met opvangbak. Ik ga hem zeker gebruiken.


Mevrouw van den Berg uit Soest

Wat leuk! Al voor de tweede keer binnen een jaar in de prijzen gevallen. Een digitaal weerstation is ontzettend leuk in wisselvallig Nederland en nog leerzaam ook voor mijn twee kinderen.

 


Mevrouw Rijbroek uit Merselo

Toen ik vanmorgen mijn mailbox opende en zag dat ik een prijs had gewonnen, kon ik het bijna niet geloven. Aangezien we tegenwoordig vaker thee dan koffie drinken, komt dit theelicht goed van pas. Samen met mijn dochters worden alle puzzels gemaakt, de een is wat beter in Sudoku’s en de ander weer in de Kruiswoordpuzzels. Zelf heb ik geen voorkeur, ik probeer alles uit en al doende wordt men er ook steeds beter in; zelfs in Cryptogrammen.


Mevrouw Haker uit Uithoorn

Wat een leuke verrassing! ik ben erg blij met de gewonnen fotoshoot. Een mooie fotoreeks met mijn twee zoons staat al langere tijd op mijn wensenlijstje en dat kunnen we nu gewoon gaan inplannen, zodra het weer mag en kan.

 


Familie Zwaneveld uit Hoogvliet

Yeah, wat leuk! We hebben prijs! Toen we het bericht kregen waren we gelijk enthousiast. Mijn schoonmoeder ik hebben er een wedstrijd van gemaakt om zoveel mogelijk oplossingen in te sturen. Omdat wij van verschillende puzzels houden, vullen we elkaar goed aan. En het is gelukt! Een leuk Casio horloge Collection. We kunnen niet wachten op de nieuwe PuzzelBrein. 


Mevrouw Smit uit Zoetermeer 

Mijn man had me enige tijd geleden PuzzelBrein cadeau gedaan, omdat ik met prepensioen ging. Hij kreeg er bijna spijt van, omdat ik de dagen nadat het boekje op de mat valt, nauwelijks aanspreekbaar ben. Vooral de moeilijke doorloper en extra moeilijke sudoku vind ik heerlijk. En nu de bonus, een leuke prijs waar we beiden wat aan hebben.


Mevrouw Hoogeboom uit Deventer

Je zou het misschien niet zeggen als je de foto ziet, maar ik ben ontzettend blij dat ik deze messen set gewonnen heb. 

Iedere maand vul ik de puzzels in die ik leuk vind en daarna gaat PuzzelBrein naar mijn moeder die de rest maakt. Zo zijn we allebei een paar uurtjes bezig.


Mevrouw Thomassen uit Harderwijk

We kijken elke keer weer uit naar het moment dat de nieuwe PuzzelBrein op de mat valt. Mijn opa heb ik het abonnement cadeau gegeven en we hebben er nog steeds veel plezier van. Hij weet alle ingewikkelde puzzels op te lossen (en dat uit eigen kennis, hij heeft geen internet of smartphone). Hij vraagt mijn moeder en mij altijd wel een puzzel samen te maken. Onze hulp heeft hij helemaal niet nodig hoor, maar het is gewoon heel plezierig om samen over de oplossing na te denken. Dat doen we al van jongs af aan en zullen we ook altijd blijven doen. Zijn achterkleinkind helpt nu ook mee op haar manier (4 jaar) met de kinderpuzzels en tekening. 


De heer van de Mijn uit Nieuwegein

Mijn vrouw en ik verdelen al jaren de te maken puzzels, maar deze keer waren we druk met andere dingen en kwamen we niet toe aan alle oplossingen. Bij het maken van de Rondopuzzel zei ik nog dat deze multifunctionele rugzak goed van pas zou komen op de motor. Daarvan hebben we dus wel de oplossing ingestuurd en laten we nu juist deze prijs winnen! Hoe leuk is dat! 


De heer Mol uit ‘s- Gravendeel

Wederom verrast over weer een prijs binnen twee maanden. We zijn er blij mee en gaan het Zuiderzeemuseum met veel plezier bezoeken. Mogelijk maken we er een weekeindje uit van en nemen dan uiteraard PuzzelBrein mee op reis. Extra gemotiveerd beginnen we aan de volgende PuzzelBrein. Helaas voor vele mensen gaat de Olympische spelen niet door maar wij huldigen met PuzzelBrein de gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen”.


Mevrouw Lumey uit Wijlre

Wat leuk om een prijs te winnen! Dat is uiteraard een verrassing maar uiteindelijk niet de reden waarom ik geabonneerd ben op PuzzelBrein. Zelf puzzel ik al een aantal jaren. Nu in de corona tijd is het echter dubbel genieten! Mijn oudste dochter woont namelijk tijdelijk weer thuis. We puzzelen samen en dagen elkaar uit. Dat is erg leuk: genieten van het puzzelen en van mijn dochter! En nu ook nog Bingo….zo zie je maar dat ook minder goede tijden iets positiefs kunnen brengen! Op naar de hoofdprijs!


Mevrouw van Doorn uit Tiel

Wat leuk!! Nu voor de 2e keer meegedaan en een prijs gewonnen. Echt heel heel leuk en zo onverwachts. Winnen is natuurlijk leuk maar vind het belangrijkste dat er zoveel diverse puzzels instaan. Dus gewoon voor ieder wat wils. Super. Ga zo door.

 


Mevrouw van Vugt uit Abcoude

Wat ontzettend leuk dat ik een prijs heb gewonnen! Zodra het boek binnenvalt in de bus, start ik meteen met puzzelen. Ik heb dit boek ontdekt door vakantievrienden die zo enthousiast waren. Daarna heb ik mijn vader enthousiast gemaakt. Net voor de inleverperiode controleren we met elkaar of we dezelfde oplossingen hebben. Ik maak graag taarten, dus de taartschep komt erg goed van pas.


Mevrouw Kievit uit Axel

Wat heel erg leuk om een prijs te winnen. Ik vind de puzzels van PuzzelBrein erg leuk. Ik kijk elke maand uit naar het blad, begin er direct aan en probeer ze allemaal op te lossen. En dan nu een prijs winnen is echt helemaal top. Ik kan iedereen aanraden een abonnement te nemen op dit blad. Ik lijk wel verslaafd aan het maken van de puzzels uit dit blad. Nogmaals dank voor de prijs waar ik samen met mijn kleinkinderen van ga genieten.


Mevrouw Henrich uit Eindhoven

We zijn door een gratis exemplaar van PuzzelBrein zo enthousiast geworden dat we lid zijn geworden. Het puzzelen is al geweldig maar helemaal super als je gelijk ook iets wint. We kijken alweer uit naar het volgende exemplaar. En bedankt PuzzelBrein voor het leuke DVD -pakket

 


De heer de Herdt uit Willebroek

Zoveel puzzelplezier heb ik in lange tijd niet meer gehad. PuzzelBrein is steeds een uitdaging, heel gevarieerd in puzzels en met slechts één correct antwoord mogelijk. Doe zo voort!

 


Mevrouw Boersma uit Heerenveen

Hartelijk dank voor de prijs die ik won met een van mijn hobby’s, puzzelen. Iedere keer kijk ik uit naar het nieuwe nummer. Het is een heerlijke manier van ontspannen voor mij. En dan nog een prijs! Een prachtige blender, voor de heerlijkste smoothies. Wat wil je nog meer? Nog meer puzzelen denk ik.

 


De heer Hoekstra uit Oostermeer

Ik puzzel dit jaar voor het eerst mee met PuzzelBrein en ik ben zeer tevreden over de opzet. Het biedt namelijk een breed scala aan puzzelmogelijkheden aan en een leuke bijkomstigheid is dat je hiermee prijzen kunt winnen, zoals mij nu na drie keer meedoen is overkomen. Door PuzzelBrein ben ik ook andere puzzelvormen gaan proberen en waarderen. Kortom, voor mij is het een plezierige vorm van ontspanning en hersengymnastiek.

 


Mevrouw van den Brink uit Katwijk

Wat ontzettend leuk om de Boombox Bluetooth Speaker te winnen. Vooral mijn man en zoon zijn erg blij met deze prijs. Aangezien de meeste puzzels ook door hen worden gemaakt, verdienen ze deze prijs ook. Tevens beleven ze er ook veel plezier aan om de puzzels samen op te lossen.

 


Mevrouw Veldman uit Barendrecht 

Wat leuk, alweer een prijs  en dat is de tweede keer dit jaar. Het is een leuk cadeautje voor ons en ook vooral voor onze twee kleinkinderen van drie en vijf jaar. Wederom enorm bedankt en ik ga nog zo veel mogelijk puzzels voor jullie oplossen tijdens de vaart.

 


Mevrouw Adams uit Tilburg 

Wat een leuke verrassing om een winnaars-mailtje te krijgen en wat een leuke prijs! Naar de Zoo met ons neefje en nichtje zien we zeker zitten. Dit wordt een heel gezellig vakantie uitje. Dankzij PuzzelBrein gaan we met z’n viertjes op pad. We hebben er nu al heel veel zin in. Bijgaand een foto van een superblij nichtje. Jill wil graag mee naar Kerkrade!

 


De heer Van Zwol uit Purmerend

Ik los  sinds 2011 met veel plezier elke vier weken de puzzels in PuzzelBrein op. Dat lukt met vrijwel alle geboden hersenkrakers behalve de crypto’s (die doet mijn dochter). Ja, ook familie en kennissen doen inmiddels hun best. Gevolg van de bekende mond-op-mond reclame. En dan nu een prijs. Het is niet de eerste keer maar altijd een aangename verrassing. Bedankt! De gekozen formule en variatie door PuzzelBrein is een leuke en aantrekkelijke. Voor ieder wat wils. Mijn voorkeur hebben de cijferpuzzels. Blijf zorgen voor voldoende uitdaging. Wellicht kan de geboden variatie weer eens, bij een interne evaluatie, aandacht krijgen?

Reactie van de redactie: dank voor uw complimenten en uw aandachtspunt! In het najaar gaan we nieuwe puzzels testen zodat we vanaf 2019 een nog uitgebreider en gevarieerder assortiment puzzels kunnen aanbieden!


Mevrouw Meijer uit Monnickendam

Wat leuk dat we een prijs hebben gewonnen. Onze kleindochters zijn net even te klein, maar volgend jaar gaan we zeker naar de Hunebedden! Ik heb sinds januari een abonnement en het blad ligt drie weken op tafel zodat we elke dag even een puzzel kunnen (af)maken. Leuke artikelen om te lezen, kleurplaat is een groot succes en de recepten zijn heerlijk. De sudoku’s zijn super moeilijk, echte hersenkrakers, maar dat is de uitdaging. Al met al een leuk blad voor vermaak en je hersens te scherpen. Ga zo door!


Mevrouw Boele uit Alphen a/d Rijn 

Wat ontzettend leuk. Ik maak niet elke maand alle puzzels door tijdgebrek. Een verassing dat ik dan toch in de prijzen gevallen ben. Ik ga hier zeker van genieten!

 


Mevrouw Stout uit Rotterdam 

Super leuk dat ik wat heb gewonnen! Mijn partner en ik zijn ons balkon aan het opknappen en willen erop gaan bbq-en. De BBQ die ik heb gewonnen komt dus goed van pas. Wij zijn er erg blij mee!

 


De heer Bücking uit ‘s-Gravenhage

Meestal stuur ik maar een paar van mijn oplossingen in, want aan veel van de prijzen heb ik met mijn 76 jaar weinig behoefte. De laatste keer heb ik zelfs maar één antwoord ingestuurd, dus was het een totale verassing dat daar een prijs op viel. Echt fantastisch!


Mevrouw Dolstra uit Nieuw Buinen

Ik lees de leuke verhaaltjes altijd van de mensen die heel verrast zijn een mail te ontvangen van PuzzelBrein. Ze hebben dan een prijs hebben gewonnen.  Ik heb nu precies hetzelfde gevoel. Kom je thuis van een weekje vakantie en bekijk je al de mails, staat er ineens een mail tussen dat ik een prijs heb gewonnen. Schitterend. Een rode wijnpakket. Dat is nog eens leuk thuiskomen. Onze buren hadden de post verzameld en ik was al weer blij dat er weer een puzzelblad bij zat. Kan ik weer puzzelen.


Mevrouw Neyt uit Philippine 

Ik ben in de prijzen gevallen: een mooie slaset. We gaan ervan genieten, net zoals ik iedere maand van jullie blad geniet met alle moeilijke en minder moeilijke puzzels. Ga zo door.

 


Mevrouw Vanbrabant uit Rijmenam 

Oh, wat fijn! Ik had niet gedacht dat ik ook eens een prijs zou winnen. Maar ja hoor, ook ik heb nu het verrassende mailtje gekregen, joepie! Ik ben heel blij met de keukentrap. Vanaf nu kunnen mijn huisgenoten niets meer in de bovenste kasten verstoppen, want ik zal er ook aan kunnen, haha. Mijn favoriet is de logische puzzel; die los ik telkens als eerste op. De sudoku’s vind ik ook super, vooral die met overlappingen. Verder ben ik heel gelukkig met de filippines, de gewone kruiswoordraadsels en de Zweedse puzzels. De puzzels waar de woorden elkaar niet kruisen vind ik wat minder leuk, maar ja, het is niet voor niets “voor elk wat wils.” Doe zo verder, PuzzelBrein!

 


Mevrouw Peeters uit Echt

Wat leuk om een mailtje te ontvangen waarin staat dat ik een arrangement in Hotel Waddenweelde heb gewonnen. Ik ga snel contact opnemen met het hotel om de overnachting te regelen. Mijn schoondochter heeft me het abonnement op PuzzelBrein cadeau gedaan omdat ik puzzelen erg leuk vind. We verheugen ons op het verblijf.

 

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

PuzzelBrein nummer 10 verschijnt op 1 oktober en nummer 11 verschijnt op 29 oktober.

Klik hier om meer te lezen