Winnaars

Prijswinnaars laatste PuzzelBreinen

Klik hier om de winnaarslijst in te zien van de winnaars van PuzzelBrein 7, jaargang 5.

Klik hier om de winnaarslijst in te zien van de winnaars van PuzzelBrein 6, jaargang 5. 


De heer van de Mijn uit Nieuwegein

Mijn vrouw en ik verdelen al jaren de te maken puzzels, maar deze keer waren we druk met andere dingen en kwamen we niet toe aan alle oplossingen. Bij het maken van de Rondopuzzel zei ik nog dat deze multifunctionele rugzak goed van pas zou komen op de motor. Daarvan hebben we dus wel de oplossing ingestuurd en laten we nu juist deze prijs winnen! Hoe leuk is dat! 


De heer Mol uit ‘s- Gravendeel

Wederom verrast over weer een prijs binnen twee maanden. We zijn er blij mee en gaan het Zuiderzeemuseum met veel plezier bezoeken. Mogelijk maken we er een weekeindje uit van en nemen dan uiteraard PuzzelBrein mee op reis. Extra gemotiveerd beginnen we aan de volgende PuzzelBrein. Helaas voor vele mensen gaat de Olympische spelen niet door maar wij huldigen met PuzzelBrein de gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen”.


Mevrouw Lumey uit Wijlre

Wat leuk om een prijs te winnen! Dat is uiteraard een verrassing maar uiteindelijk niet de reden waarom ik geabonneerd ben op PuzzelBrein. Zelf puzzel ik al een aantal jaren. Nu in de corona tijd is het echter dubbel genieten! Mijn oudste dochter woont namelijk tijdelijk weer thuis. We puzzelen samen en dagen elkaar uit. Dat is erg leuk: genieten van het puzzelen en van mijn dochter! En nu ook nog Bingo….zo zie je maar dat ook minder goede tijden iets positiefs kunnen brengen! Op naar de hoofdprijs!


Mevrouw van Doorn uit Tiel

Wat leuk!! Nu voor de 2e keer meegedaan en een prijs gewonnen. Echt heel heel leuk en zo onverwachts. Winnen is natuurlijk leuk maar vind het belangrijkste dat er zoveel diverse puzzels instaan. Dus gewoon voor ieder wat wils. Super. Ga zo door.


Mevrouw van Vugt uit Abcoude

Wat ontzettend leuk dat ik een prijs heb gewonnen! Zodra het boek binnenvalt in de bus, start ik meteen met puzzelen. Ik heb dit boek ontdekt door vakantievrienden die zo enthousiast waren. Daarna heb ik mijn vader enthousiast gemaakt. Net voor de inleverperiode controleren we met elkaar of we dezelfde oplossingen hebben. Ik maak graag taarten, dus de taartschep komt erg goed van pas.


Mevrouw Kievit uit Axel

Wat heel erg leuk om een prijs te winnen. Ik vind de puzzels van PuzzelBrein erg leuk. Ik kijk elke maand uit naar het blad, begin er direct aan en probeer ze allemaal op te lossen. En dan nu een prijs winnen is echt helemaal top. Ik kan iedereen aanraden een abonnement te nemen op dit blad. Ik lijk wel verslaafd aan het maken van de puzzels uit dit blad. Nogmaals dank voor de prijs waar ik samen met mijn kleinkinderen van ga genieten.


Mevrouw Henrich uit Eindhoven

We zijn door een gratis exemplaar van PuzzelBrein zo enthousiast geworden dat we lid zijn geworden. Het puzzelen is al geweldig maar helemaal super als je gelijk ook iets wint. We kijken alweer uit naar het volgende exemplaar. En bedankt PuzzelBrein voor het leuke DVD -pakket

 


De heer de Herdt uit Willebroek

Zoveel puzzelplezier heb ik in lange tijd niet meer gehad. PuzzelBrein is steeds een uitdaging, heel gevarieerd in puzzels en met slechts één correct antwoord mogelijk. Doe zo voort!

 


Mevrouw Boersma uit Heerenveen

Hartelijk dank voor de prijs die ik won met een van mijn hobby’s, puzzelen. Iedere keer kijk ik uit naar het nieuwe nummer. Het is een heerlijke manier van ontspannen voor mij. En dan nog een prijs! Een prachtige blender, voor de heerlijkste smoothies. Wat wil je nog meer? Nog meer puzzelen denk ik.

 


De heer Hoekstra uit Oostermeer

Ik puzzel dit jaar voor het eerst mee met PuzzelBrein en ik ben zeer tevreden over de opzet. Het biedt namelijk een breed scala aan puzzelmogelijkheden aan en een leuke bijkomstigheid is dat je hiermee prijzen kunt winnen, zoals mij nu na drie keer meedoen is overkomen. Door PuzzelBrein ben ik ook andere puzzelvormen gaan proberen en waarderen. Kortom, voor mij is het een plezierige vorm van ontspanning en hersengymnastiek.

 


Mevrouw van den Brink uit Katwijk

Wat ontzettend leuk om de Boombox Bluetooth Speaker te winnen. Vooral mijn man en zoon zijn erg blij met deze prijs. Aangezien de meeste puzzels ook door hen worden gemaakt, verdienen ze deze prijs ook. Tevens beleven ze er ook veel plezier aan om de puzzels samen op te lossen.

 


Mevrouw Veldman uit Barendrecht 

Wat leuk, alweer een prijs  en dat is de tweede keer dit jaar. Het is een leuk cadeautje voor ons en ook vooral voor onze twee kleinkinderen van drie en vijf jaar. Wederom enorm bedankt en ik ga nog zo veel mogelijk puzzels voor jullie oplossen tijdens de vaart.

 


Mevrouw Adams uit Tilburg 

Wat een leuke verrassing om een winnaars-mailtje te krijgen en wat een leuke prijs! Naar de Zoo met ons neefje en nichtje zien we zeker zitten. Dit wordt een heel gezellig vakantie uitje. Dankzij PuzzelBrein gaan we met z’n viertjes op pad. We hebben er nu al heel veel zin in. Bijgaand een foto van een superblij nichtje. Jill wil graag mee naar Kerkrade!

 


De heer Van Zwol uit Purmerend

Ik los  sinds 2011 met veel plezier elke vier weken de puzzels in PuzzelBrein op. Dat lukt met vrijwel alle geboden hersenkrakers behalve de crypto’s (die doet mijn dochter). Ja, ook familie en kennissen doen inmiddels hun best. Gevolg van de bekende mond-op-mond reclame. En dan nu een prijs. Het is niet de eerste keer maar altijd een aangename verrassing. Bedankt! De gekozen formule en variatie door PuzzelBrein is een leuke en aantrekkelijke. Voor ieder wat wils. Mijn voorkeur hebben de cijferpuzzels. Blijf zorgen voor voldoende uitdaging. Wellicht kan de geboden variatie weer eens, bij een interne evaluatie, aandacht krijgen?

Reactie van de redactie: dank voor uw complimenten en uw aandachtspunt! In het najaar gaan we nieuwe puzzels testen zodat we vanaf 2019 een nog uitgebreider en gevarieerder assortiment puzzels kunnen aanbieden!


Mevrouw Meijer uit Monnickendam

Wat leuk dat we een prijs hebben gewonnen. Onze kleindochters zijn net even te klein, maar volgend jaar gaan we zeker naar de Hunebedden! Ik heb sinds januari een abonnement en het blad ligt drie weken op tafel zodat we elke dag even een puzzel kunnen (af)maken. Leuke artikelen om te lezen, kleurplaat is een groot succes en de recepten zijn heerlijk. De sudoku’s zijn super moeilijk, echte hersenkrakers, maar dat is de uitdaging. Al met al een leuk blad voor vermaak en je hersens te scherpen. Ga zo door!


Mevrouw Boele uit Alphen a/d Rijn 

Wat ontzettend leuk. Ik maak niet elke maand alle puzzels door tijdgebrek. Een verassing dat ik dan toch in de prijzen gevallen ben. Ik ga hier zeker van genieten!

 


Mevrouw Stout uit Rotterdam 

Super leuk dat ik wat heb gewonnen! Mijn partner en ik zijn ons balkon aan het opknappen en willen erop gaan bbq-en. De BBQ die ik heb gewonnen komt dus goed van pas. Wij zijn er erg blij mee!

 


De heer Bücking uit ‘s-Gravenhage

Meestal stuur ik maar een paar van mijn oplossingen in, want aan veel van de prijzen heb ik met mijn 76 jaar weinig behoefte. De laatste keer heb ik zelfs maar één antwoord ingestuurd, dus was het een totale verassing dat daar een prijs op viel. Echt fantastisch!


Mevrouw Dolstra uit Nieuw Buinen

Ik lees de leuke verhaaltjes altijd van de mensen die heel verrast zijn een mail te ontvangen van PuzzelBrein. Ze hebben dan een prijs hebben gewonnen.  Ik heb nu precies hetzelfde gevoel. Kom je thuis van een weekje vakantie en bekijk je al de mails, staat er ineens een mail tussen dat ik een prijs heb gewonnen. Schitterend. Een rode wijnpakket. Dat is nog eens leuk thuiskomen. Onze buren hadden de post verzameld en ik was al weer blij dat er weer een puzzelblad bij zat. Kan ik weer puzzelen.


Mevrouw Neyt uit Philippine 

Ik ben in de prijzen gevallen: een mooie slaset. We gaan ervan genieten, net zoals ik iedere maand van jullie blad geniet met alle moeilijke en minder moeilijke puzzels. Ga zo door.

 


Mevrouw Vanbrabant uit Rijmenam 

Oh, wat fijn! Ik had niet gedacht dat ik ook eens een prijs zou winnen. Maar ja hoor, ook ik heb nu het verrassende mailtje gekregen, joepie! Ik ben heel blij met de keukentrap. Vanaf nu kunnen mijn huisgenoten niets meer in de bovenste kasten verstoppen, want ik zal er ook aan kunnen, haha. Mijn favoriet is de logische puzzel; die los ik telkens als eerste op. De sudoku’s vind ik ook super, vooral die met overlappingen. Verder ben ik heel gelukkig met de filippines, de gewone kruiswoordraadsels en de Zweedse puzzels. De puzzels waar de woorden elkaar niet kruisen vind ik wat minder leuk, maar ja, het is niet voor niets “voor elk wat wils.” Doe zo verder, PuzzelBrein!

 


Mevrouw Peeters uit Echt

Wat leuk om een mailtje te ontvangen waarin staat dat ik een arrangement in Hotel Waddenweelde heb gewonnen. Ik ga snel contact opnemen met het hotel om de overnachting te regelen. Mijn schoondochter heeft me het abonnement op PuzzelBrein cadeau gedaan omdat ik puzzelen erg leuk vind. We verheugen ons op het verblijf.

 


Mevrouw Wouters uit Geel

Elke maand kijk ik uit naar mijn nieuwe PuzzelBrein: veel variatie in puzzels, de nodige uitdaging en je kan er ook nog een toffe prijs mee winnen!  Ik kijk er al naar uit om mijn prijzenpakket van Ghost in the shell te ontvangen.

 


De heer Verdonck uit Ternat

Het was voor mij een immens plezier te ontdekken dat ik het boek Het Mooie Seizoen van de schrijver Kees Van Bijnum  heb gewonnen. Het is steeds een plezier om het mooie magazine te mogen ontvangen nu ik eindelijk wat meer tijd heb sinds mijn vervroegde pensionering. Ik kijk daarom steeds reikhalzend uit naar de volgende editie want ik vind het altijd reuze spannend om te gaan puzzelen. Dit draagt immers heel goed bij aan het in conditie houden van het mentaal brein.


Mevrouw Roede uit Maastricht

Wat leuk: ik heb de tafellamp gewonnen! Ik liep net wat zielig te zijn door allerlei dingen, nu breekt de zon troostend door. De lamp krijgt zeker een goede plaats. Hij gaat me verlichten  wanneer ik weer duik in het haast verslavend, verwoed antwoorden trachten te vinden voor PuzzelBrein. Vaak lukt het meteen, soms zit ik zwaar te puzzelen over wat ik in moet vullen. Een goede training  voor mijn oude hersentjes!


Mevrouw Huet uit Bemmel

Mijn (ex) man en ik spelen al jaren mee met puzzelbladen en hebben nog nooit wat gewonnen. Tot nu toe. Wij maken kopietjes en maken (bijna) alle puzzels en beginnen altijd met de moeilijke (3 in 1 Sudoku). Nu heb ik dus een Bluetooth luidsprekerbox gewonnen en daar kan ik vast wel één van de kleinkinderen een plezier mee doen, want zelf heb ik een senioren telefoon (ik ben 66 jaar). Maar we blijven puzzelen en misschien winnen we weer een keer iets voor ons zelf. 


Mevrouw Lens uit Wageningen

Wat een verrassing dat ik een prijs heb gewonnen! En ook nog een cursus mediteren, dus geen kleine prijs. Ik ben er heel benieuwd naar. Laat ik nu pas gehoord hebben dat de zorg het meest stressvolle beroep van het moment is en ik werk in de zorg. Dus na de cursus ben ik voortaan helemaal Zenn, als ik op mijn werk ben. Op de foto zien jullie mij met mijn vijf kleinkinderen.


Mevrouw Niesten uit Beverwijk

Wat een verrassing. We hebben een wijnpakket gewonnen! Dat komt goed van pas voor puzzel- en wijnliefhebbers als wij zijn. Heerlijk. Dank jullie wel.

 


Mevrouw Vermeulen uit Doesburg

Buiten het vrijwilligerswerk voor de Hartstichting en het Longfonds, houd ik mezelf onder andere ook graag bezig met geo-cachen en foto’s maken. De mooiste foto’s plaats ik bijna dagelijks op Instagram (@mamrijke). Verder verzend en ontvang ik kaarten van over de hele wereld via Postcrossing. Op het moment dat mijn puzzelboek binnenkomt, haal ik direct het cellofaan er af en moet ik me beheersen om niet gelijk alle puzzels te gaan oplossen. Een prijs winnen is altijd leuk. Dank voor de DVD die ik heb gewonnen. 


De heer Sommen uit Schilde

Wij waren een week met verlof in het buitenland (zie de foto). Wij zijn zeer blij en proberen steeds alle kruiswoordraadsels en sudoku’s op te lossen. Het is een zeer gevarieerd magazine. Wij kijken uit naar de volgende uitgave. 


Mevrouw van der Sman uit Den Hoorn

Bij het invullen van de puzzels denk je soms bij een prijs dat het wel heel erg leuk  zou zijn om die te winnen. Dat had ik afgelopen maand bij de tafelgrill. Hoe leuk zou het zijn… En nu krijg ik bericht dat ik een prijs heb gewonnen en uitgerekend de tafelgrill! Ik ga er erg van genieten.


Mevrouw Berkepeis uit Finsterwolde

Mijn moeder is abonnee en als zij op vakantie is neemt ze het blad mee. Ik stuur dan voor haar, bij gebrek aan een internetverbinding, de oplossingen op. Wanneer ik bij haar op visite ben, is er altijd ook nog wel een puzzel op te lossen. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren voor soorten puzzels. Zij is gek op de sudoku en ik vind de woordpuzzels en cryptogrammen leuk om te doen. Enfin, ik besloot zelf ook een abonnement te nemen en tot mijn grote verbazing ben ik meteen in de prijzen gevallen! ‘Beginnersgeluk, laten we het zo maar noemen,’ zei mijn moeder ietwat wrang. Ik hoop, ook samen met haar, nog heel veel te puzzelen en veel oplossingen in te kunnen sturen. Daarnaast zou het leuk zijn als we zo nu en dan nog een keer een prijs(je) winnen!


Mevrouw Haverkort uit Denekamp

Twee keer zijn we er samen voor gaan zitten: de rondopuzzel! Hoe zit dat nou in elkaar, zeiden we tegen elkaar. Toen wij het tenslotte onder de knie hadden bleek het toch nog erg mee te vallen. Wij puzzelen graag, vooral de sudoku’s worden er graag als eerste tussenuit gehaald. Nu wij deze keer worden verrast met een dvd Kindergarten cop 2 zijn we helemaal in de wolken. Die is bestemd voor Pim, onze buurjongen (4 jaar). Als wij het kinderhoekje uit het puzzelblad bij hem in de brievenbus doen komt hij opgewonden en blij bij zijn ouders: “Pap er ligt ook post voor MIJ in de brievenbus”. Je blijft genieten van dat lieve kereltje! 


Mevrouw van Hout uit Helmond

Wat een verrassing dat ik zomaar een prijs heb gewonnen, en dan nog wel een cheque van Molenheide, en een spellendoos. Ik zal er dankbaar gebruik van maken samen met de kleinkinderen. Het is een bekend gegeven dat de gepensioneerden, altijd tijd te kort komen (haha). Nou dat is hier dus ook het geval, en daarom pik ik af en toe een uurtje voor mijzelf om gezellig te puzzelen, en het mooie is dat je soms ook nog een leuke prijs wint, dankzij PuzzelBrein.


De heer Sitvast uit Arnhem

WIJNWIJNWIJN!!! Ik heb wijn gewonnen!


Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen die we u kunnen aanbieden.

PuzzelBrein nummer 10 verschijnt rond 2 oktober en nummer 11 verschijnt rond 30 oktober.

Klik hier om meer te lezen

Neemt u een abonnement? Ontvang een welkomstgeschenk

Bekijk onze welkomstgeschenken