Winnaars

Prijswinnaars laatste PuzzelBreinen

Klik hier om de winnaarslijst in te zien van de winnaars van PuzzelBrein 1, jaargang 3.

Klik hier om de winnaarslijst in te zien van de winnaars van PuzzelBrein 13, jaargang 2.

 

Een greep uit de reacties van de prijswinnaars

Mevrouw Dolstra uit Nieuw Buinen

Ik lees de leuke verhaaltjes altijd van de mensen die heel verrast zijn een mail te ontvangen van PuzzelBrein. Ze hebben dan een prijs hebben gewonnen.  Ik heb nu precies hetzelfde gevoel. Kom je thuis van een weekje vakantie en bekijk je al de mails, staat er ineens een mail tussen dat ik een prijs heb gewonnen. Schitterend. Een rode wijnpakket. Dat is nog eens leuk thuiskomen. Onze buren hadden de post verzameld en ik was al weer blij dat er weer een puzzelblad bij zat. Kan ik weer puzzelen.


Mevrouw Neyt uit Philippine 

Ik ben in de prijzengevallen: een mooie slaset. We gaan ervan genieten, net zoals ik iedere maand van jullie blad geniet met alle moeilijke en minder moeilijke puzzels. Ga zo door.

 

 


 

Mevrouw Vanbrabant uit Rijmenam 

Oh, wat fijn! Ik had niet gedacht dat ik ook eens een prijs zou winnen. Maar ja hoor, ook ik heb nu het verrassende mailtje gekregen, joepie! Ik ben heel blij met de keukentrap. Vanaf nu kunnen mijn huisgenoten niets meer in de bovenste kasten verstoppen, want ik zal er ook aan kunnen, haha. Mijn favoriet is de logische puzzel; die los ik telkens als eerste op. De sudoku’s vind ik ook super, vooral die met overlappingen. Verder ben ik heel gelukkig met de filippines, de gewone kruiswoordraadsels en de Zweedse puzzels. De puzzels waar de woorden elkaar niet kruisen vind ik wat minder leuk, maar ja, het is niet voor niets “voor elk wat wils.” Doe zo verder, PuzzelBrein!


 

Mevrouw Peeters uit Echt

Wat leuk om een mailtje te ontvangen waarin staat dat ik een arrangement in Hotel Waddenweelde heb gewonnen. Ik ga snel contact opnemen met het hotel om de overnachting te regelen. Mijn schoondochter heeft me het abonnement op PuzzelBrein cadeau gedaan omdat ik puzzelen erg leuk vind. We verheugen ons op het verblijf.

 


Mevrouw Wouters uit Geel

Elke maand kijk ik uit naar mijn nieuwe PuzzelBrein: veel variatie in puzzels, de nodige uitdaging en je kan er ook nog een toffe prijs mee winnen!  Ik kijk er al naar uit om mijn prijzenpakket van Ghost in the shell te ontvangen.

 

 


De heer Verdonck uit Ternat

Het was voor mij een immens plezier te ontdekken dat ik het boek Het Mooie Seizoen van de schrijver Kees Van Bijnum  heb gewonnen. Het is steeds een plezier om het mooie magazine te mogen ontvangen nu ik eindelijk wat meer tijd heb sinds mijn vervroegde pensionering. Ik kijk daarom steeds reikhalzend uit naar de volgende editie want ik vind het altijd reuze spannend om te gaan puzzelen. Dit draagt immers heel goed bij aan het in conditie houden van het mentaal brein.


Mevrouw Roede uit Maastricht

Wat leuk: ik heb de tafellamp gewonnen! Ik liep net wat zielig te zijn door allerlei dingen, nu breekt de zon troostend door. De lamp krijgt zeker een goede plaats. Hij gaat me verlichten  wanneer ik weer duik in het haast verslavend, verwoed antwoorden trachten te vinden voor PuzzelBrein. Vaak lukt het meteen, soms zit ik zwaar te puzzelen over wat ik in moet vullen. Een goede training  voor mijn oude hersentjes!


Mevrouw Huet uit Bemmel

Mijn (ex) man en ik spelen al jaren mee met puzzelbladen en hebben nog nooit wat gewonnen. Tot nu toe. Wij maken kopietjes en maken (bijna) alle puzzels en beginnen altijd met de moeilijke (3 in 1 Sudoku). Nu heb ik dus een Bluetooth luidsprekerbox gewonnen en daar kan ik vast wel één van de kleinkinderen een plezier mee doen, want zelf heb ik een senioren telefoon (ik ben 66 jaar). Maar we blijven puzzelen en misschien winnen we weer een keer iets voor ons zelf. 


Mevrouw Lens uit Wageningen

Wat een verrassing dat ik een prijs heb gewonnen! En ook nog een cursus mediteren, dus geen kleine prijs. Ik ben er heel benieuwd naar. Laat ik nu pas gehoord hebben dat de zorg het meest stressvolle beroep van het moment is en ik werk in de zorg. Dus na de cursus ben ik voortaan helemaal Zenn, als ik op mijn werk ben. Op de foto zien jullie mij met mijn vijf kleinkinderen

 


Mevrouw Niesten uit Beverwijk

Wat een verrassing. We hebben een wijnpakket gewonnen! Dat komt goed van pas voor puzzel- en wijnliefhebbers als wij zijn. Heerlijk. Dank jullie wel. 

 

 


Mevrouw Wallenberg uit Almere

Wat een verrassing toen er een mailtje van jullie kwam. Ik heb nog nooit wat gewonnen. En nu dus wel: een mooi horloge.

 

 

 


Mevrouw Vermeulen uit Doesburg

Buiten het vrijwilligerswerk voor de Hartstichting en het Longfonds, houd ik mezelf onder andere ook graag bezig met geo-cachen en foto’s maken. De mooiste foto’s plaats ik bijna dagelijks op Instagram (@mamrijke). Verder verzend en ontvang ik kaarten van over de hele wereld via Postcrossing. Op het moment dat mijn puzzelboek binnenkomt, haal ik direct het cellofaan er af en moet ik me beheersen om niet gelijk alle puzzels te gaan oplossen. Een prijs winnen is altijd leuk. Dank voor de DVD die ik heb gewonnen.

 

 


De heer Sommen uit Schilde

Wij waren een week met verlof in het buitenland (zie de foto). Wij zijn zeer blij en proberen steeds alle kruiswoordraadsels en sudoku’s op te lossen. Het is een zeer gevarieerd magazine. Wij kijken uit naar de volgende uitgave.

 

 


Mevrouw Verplancke uit Evergem

Ik ben aangenaam verrast door het bericht dat ik een prijs gewonnen heb. Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn kans op een prijs had opgegeven omdat de winnaars vooral uit Nederland kwamen. Ik dacht dat Belgen weinig kans hadden. Ik ben nu verplicht om mijn mening te herzien.

 


Familie Heidekamp uit Barneveld

Hartelijk dank voor de mail met het goede bericht dat we die fantastische ballonvaart hebben gewonnen. We waren aangenaam verrast! Onze jongste zoon (19 jaar) maakt deze puzzel altijd. Hij was zeer blij toen we hem belden met het nieuws dat hij in de prijzen was gevallen. Hij kon op dat moment ook wel even wat goed nieuws gebruiken.


Mevrouw van der Sman uit Den Hoorn

Bij het invullen van de puzzels denk je soms bij een prijs dat het wel heel erg leuk  zou zijn om die te winnen. Dat had ik afgelopen maand bij de tafelgrill. Hoe leuk zou het zijn… En nu krijg ik bericht dat ik een prijs heb gewonnen en uitgerekend de tafelgrill! Ik ga er erg van genieten.


Mevrouw Berkepeis uit Finsterwolde

Mijn moeder is abonnee en als zij op vakantie is neemt ze het blad mee. Ik stuur dan voor haar, bij gebrek aan een internetverbinding, de oplossingen op. Wanneer ik bij haar op visite ben, is er altijd ook nog wel een puzzel op te lossen. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren voor soorten puzzels. Zij is gek op de sudoku en ik vind de woordpuzzels en cryptogrammen leuk om te doen. Enfin, ik besloot zelf ook een abonnement te nemen en tot mijn grote verbazing ben ik meteen in de prijzen gevallen! ‘Beginnersgeluk, laten we het zo maar noemen,’ zei mijn moeder ietwat wrang. Ik hoop, ook samen met haar, nog heel veel te puzzelen en veel oplossingen in te kunnen sturen. Daarnaast zou het leuk zijn als we zo nu en dan nog een keer een prijs(je) winnen!


Mevrouw Haverkort uit Denekamp

Twee keer zijn we er samen voor gaan zitten: de rondopuzzel! Hoe zit dat nou in elkaar, zeiden we tegen elkaar. Toen wij het tenslotte onder de knie hadden bleek het toch nog erg mee te vallen. Wij puzzelen graag, vooral de sudoku’s worden er graag als eerste tussenuit gehaald. Nu wij deze keer worden verrast met een dvd Kindergarten cop 2 zijn we helemaal in de wolken. Die is bestemd voor Pim, onze buurjongen (4 jaar). Als wij het kinderhoekje uit het puzzelblad bij hem in de brievenbus doen komt hij opgewonden en blij bij zijn ouders: “Pap er ligt ook post voor MIJ in de brievenbus”. Je blijft genieten van dat lieve kereltje!


Mevrouw van Well uit ’s-Hertogenbosch

Wat een geweldig leuke verrassing: nog maar net lid en dan al een prijs. Een messenset: Daar gaan mijn man en mijn keukenprinsessen dochters als fervente koks thuis vast erg van genieten.


Mevrouw van Hout uit Helmond

Wat een verrassing dat ik zomaar een prijs heb gewonnen, en dan nog wel een cheque van Molenheide, en een spellendoos. Ik zal er dankbaar gebruik van maken samen met de kleinkinderen. Het is een bekend gegeven dat de gepensioneerden, altijd tijd te kort komen (haha). Nou dat is hier dus ook het geval, en daarom pik ik af en toe een uurtje voor mijzelf om gezellig te puzzelen, en het mooie is dat je soms ook nog een leuke prijs wint, dankzij PuzzelBrein.


De heer Sitvast uit Arnhem

WIJNWIJNWIJN!!! Ik heb wijn gewonnen!


Mevrouw de Bont uit Helvoirt

Geweldig dat ik een prijs heb gewonnen. We hebben pas onze keuken vernieuwd maar daar hangt nog een oude radiator, dus de Sentimo radiatorbekleding komt goed van pas. Het was een extra verrassing dat ik de prijs won met een extra moeilijke sudoku, omdat ik die eerder altijd oversloeg, totdat mijn zusje me uitleg en tips gaf om die op te lossen. Sindsdien begin ik vaak als eerste met de sudoku als de PuzzelBrein binnenkomt en ziehier het resultaat.


De heer Pot uit Leeuwarden

Ik vind het een verassing dat ik in de prijzen ben gevallen. Ik vind het puzzelboek erg leuk met de variëteit aan puzzels. Het puzzelboek is niet alleen om te winnen, maar ik zie hierin ook mijn hobby. Als puzzelaar kan je elke maand oplossen en insturen.


Mevrouw de Wit uit Sneek

Ik sprong een gat in de lucht, toen ik bericht kreeg van het winnen van de messenset! Ik ben namelijk nog niet eens zo lang abonnee. Wij zijn zeer recent verhuisd. De messenset zal supergoed staan in onze keuken en we gaan er ongetwijfeld vele malen gebruik van maken.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen die we u kunnen aanbieden.

PuzzelBrein nummer 3 (jaargang 3) verschijnt op 23 maart en nummer 4 verschijnt op 20 april.

Klik hier om meer te lezen

Neemt u een abonnement? Ontvang een welkomstgeschenk

Bekijk onze welkomstgeschenken