Nieuwe klantomgeving

De klantomgeving voor het PuzzelBrein Blad is verbeterd. U kunt na het inloggen voortaan uw eigen gegevens en uw abonnementsgegevens inzien en aanpassen. Ook kunt u uw oplossingen tot de deadline inzien, aanvullen en wijzigen.  

Vroeger logde u in met uw klantnummer en uw postcode. Ook dat is veranderd. U kunt voortaan inloggen met het mailadres dat bij ons bekend is en u mag een wachtwoord naar eigen keuze aanmaken. Klik hieronder op de button die voor u van toepassing is. Volg daarna de aangegeven stappen om in te loggen. Loopt u ergens vast? Stuurt u dan een mail naar klantenservice@puzzelbrein.nl dan zoeken we samen een oplossing.

App gebruikers, let op: voor het inloggen bij het Blad en bij de App gebruikt u hetzelfde wachtwoord. Dus als u daar al een wachtwoord heeft aangemaakt, dient u hier hetzelfde gebruiken.

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 10 mei, 7 juni en 5 juli.

Klik hier om meer te lezen