Contact

Klantenservice:
Als u contact wilt dat over uw abonnement gaat (bijvoorbeeld om uw oplossingen in te sturen, of om uw abonnement te wijzigen of om uw abonnement op te zeggen) dan verzoeken wij u om hier te klikken, of om rechtsboven in te loggen via de knop ‘login voor klanten’. U komt daarna in een speciaal menu voor deze onderwerpen. Uw melding wordt dan direct gekoppeld aan uw abonneegegevens zodat wij u gericht kunnen helpen. Bovendien ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Als u geen abonnee bent dan kunt u de klantenservice ook bereiken zonder in te loggen. U kunt de klantenservice in dat geval op verschillende manieren bereiken:

  • via onderstaand contactformulier
  • via e-mail: klantenservice@puzzelbrein.nl 
  • telefonisch op ma-woe-vr van 10:00 – 12:00 uur op 040 – 744 05 03 (gebruikelijke belkosten).
  • schriftelijk: Roniko BV, Postbus 4393, 6202 VB Maastricht

Abonnee worden:

Als u abonnee wilt worden kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:

  • via het aanmeldformulier
  • telefonisch op ma-woe-vrij van 10:00 – 12:00 uur: 040 – 744 05 03 (gebruikelijke belkosten).
  • schriftelijk: Roniko BV, Postbus 4393, 6202 VB Maastricht

Redactie:
Voor alles wat met de inhoud van het blad te maken heeft: reacties op brieven, artikelen, opgeven voor een rubriek of een reactie op uw gewonnen prijs, etc… kunt u contact opnemen met de redactie:

PuzzelBrein wordt uitgegeven door Roniko BV (K.v.K. nummer: 17221128 – BTW: NL8182.01.046.B01) gevestigd op Generaal Hobbsstraat 9, 6224 DW Maastricht.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

PuzzelBrein. De volgende nummers verschijnen op 29 september, 27 oktober en 24 november.

Klik hier om meer te lezen