Reacties deelnemers

Linda Paardekooper uit Groningen

Mijn buurvrouw Anneke is abonnee op PuzzelBrein en zij vertelde me over het cadeau-exemplaar dat ik kon opvragen. Ik wilde niet vastzitten aan een abonnement voordat ik het zelf een keer geprobeerd had, dus dit leek me een leuke manier om kennis te maken. Na mijn aanmelding kreeg ik per e-mail een keurige bevestiging en op de afgesproken datum ontving ik mijn cadeau-exemplaar met een welkomstbrief. De uiterste opzegdatum had ik al op de kalender ingevuld, maar ik heb besloten om het niet op te zeggen. Mijn buurvrouw en ik hebben elkaar regelmatig kunnen helpen en dat vond ik zo gezellig dat ik de rest van het abonnement heb gehouden. En nu win ik hopelijk ook nog een prijs!

Hans van Boekel uit Eindhoven

Puzzelen vind ik hartstikke leuk en een gratis cadeau-exemplaar is natuurlijk nooit weg. Dus daarom meldde ik me aan via de site. Na ontvangst van het cadeau-exemplaar heb ik het abonnement wel direct opgezegd, want ik kan het me op dit moment eigenlijk niet veroorloven, maar ik heb echt genoten van het cadeau-exemplaar. Als de zon financieel gezien weer wat meer gaat schijnen neem ik zeker alsnog een abonnement! Dat opzeggen gaat trouwens heel makkelijk via de website. Ik ontving direct een bevestiging per mail. Duidelijk en netjes!

Mevrouw Gadeyne uit Roeselare

Vorig jaar heb ik een abonnement genomen op jullie puzzeltijdschrift. Het was bedoeld als een geschenk voor mijn echtgenoot, die dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Oorspronkelijk stond hij sceptisch tegenover mijn aankoop, maar hij is er ondertussen helemaal weg van. Zodra het nieuwe PuzzelBrein in de bus ligt, haalt hij het uit de verpakking en bladert het door. Het is de verscheidenheid van de diverse puzzels die hem zo intrigeert. Zodra hij kan is hij er mee bezig, in de ene hand de balpen, in de andere een sigaret, en op tafel een lekker kopje koffie. En nu vallen we ook nog in de prijzen: een boottocht op de Maas voor twee personen. Daar zullen we dankbaar gebruik van maken, we zijn beiden namelijk sinds drie jaar gebeten door het cruise-virus, en we zullen die boottocht beleven als een mini-cruise. We vinden het schitterend dat jullie zoveel verrassingen aanbieden aan jullie leden.

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 7 juni, 5 juli en 2 augustus.

Klik hier om meer te lezen