Wat zijn onze jaarprijzen?

Jaarprijs 1 – Rondreis Noorwegen twv 5.500 euro

© Creative Commons Zero (CC0)

De winnaar van deze prijs vliegt samen met een andere geluksvogel van Amsterdam naar Oslo waar een huurauto klaarstaat voor de grote 14-daagse ontdekkingstocht door de inrukwekkende natuur van Noorwegen.  Onderweg ziet u spectaculaire watervallen, immens grote fjorden en adembenemende uitzichtpunten. U rijdt over de unieke en beroemde ‘Atlantic Road’. Varend door de prachtige Geirangerfjord en Sognefjord, ziet u Noorwegen op haar best. En uiteraard bezoekt u de Scandinavische steden als Oslo, Bergen en Trondheim.


Jaarprijs 2 – Vakantie naar Cuba twv 5.200 euro

© Creative Commons Zero (CC0)

Droomt u van een verre reis naar het bijzondere Cuba? Met deze jaarprijs maakt u kans op een 7-daagse rondreis, inclusief vlucht, transfer en dagelijks ontbijt. Bezoek de hoofdstad Havana en bewonder de prachtige koloniale panden, waarna u verder reist naar het platteland van Cuba. Ga op bezoek bij de tabaksplantages of maak een tochtje met een paar door de ongerepte natuur. Deze rondreis zal gegarandeerd een diepe indruk op u maken!


Jaarprijs 3 – Elektronica cheque twv 3.000 euro

De winnaar van deze jaarprijs mag naar hartenlust gaan shoppen in de elektronica winkel. Met het prijzengeld koopt u met gemak een compleet nieuwe personal computer, met beeldscherm, camera, geluidsapparatuur en alle mogelijke andere toebehoren. En dan blijft er zelfs nog geld over voor een compleet nieuwe televisie. De moeite waard dus om even de hersens voor te laten kraken!


Jaarprijs 4 – Tuin metamorfose twv 3.300 euro

© Creative Commons Zero (CC0)

Iedereen houdt van een mooie tuin of een gezellig balkon. Een plekje waar je met mooi weer kunt gaan zitten en even lekker niets kan doen. Of puzzelen natuurlijk. Maar niet iedereen heeft groene vingers en niet iedereen heeft de tijd beschikbaar die nodig is om een tuin goed te onderhouden. Vandaar deze prijs, die gebruikt kan worden om uw buitenplekje een complete make over te geven.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen die we u kunnen aanbieden.

PuzzelBrein nummer 7 verschijnt rond 10 juli en nummer 8 rond 7 augustus.

Klik hier om meer te lezen

Neemt u een abonnement? Ontvang een welkomstgeschenk

Bekijk onze welkomstgeschenken