Wat zijn onze jaarprijzen?

Jaarprijs 1 – Cheque van meubelen-online twv 6.000 euro

Eettafels, modern of klassiek; complete zitkamers; lekkere luie stoelen… Bij meubelen-online vindt u het allemaal! En als u de winnaar bent van deze jaarprijs dan mag u voor 6.000 euro aan meubelen gaan uitzoeken. Dat wordt een complete home-make-over!

Wilt u al even wegdromen? Ga dan even naar de site van www.meubelen-online.nl . Dan kunt zien wat ze allemaal in huis hebben. Bestellen kan in de winkel, maar het kan ook online. De meubelen worden gratis geleverd en als ze niet bevallen worden ze weer gratis opgehaald.

Meubelen-Online
Voorstreek 4 in Leeuwarden
www.meubelen-online.nl

Jaarprijs 2 – Droomcruise voor 2 personen twv 5.500 euro

‘The Loveboat, something exciting and new…’. Kent u hem nog, die serie uit de jaren tachtig over dat prachtige cruiseschip waarop allemaal liefdes ontstonden? Nu zal het er op de meeste cruises niet zo romantisch aan toegaan, maar dat het maken van een cruise een bijzondere belevenis is, staat buiten kijf! Wie zou u meenemen als u zou winnen?

U vaart samen 13 dagen lang op de Middellandse zee waar u de beschikking heeft over een 2 persoons binnenhut. Alle maaltijden zijn inbegrepen, dus u kunt aanschuiven in één van de vele restaurants. Bij de prijs hoort uiteraard ook de vlucht naar de opstapplaats.


Jaarprijs 3 – Elektronica cheque twv 3.500 euro

De winnaar van deze jaarprijs mag naar hartenlust gaan shoppen in de elektronica winkel. Met het prijzengeld koopt u met gemak een compleet nieuwe personal computer, met beeldscherm, camera, geluidsapparatuur en alle mogelijke andere toebehoren. En dan blijft er zelfs nog geld over voor een compleet nieuwe televisie. De moeite waard dus om even de hersens voor te laten kraken!

 


Prijs: Jaarprijs 4 – 2 elektrische fietsen twv 5.000 euro

Op een elektrische fiets, fietst u net als op een gewone fiets, maar u krijgt bij iedere trapbeweging een extra zetje waardoor het fietsen makkelijker, lichter en comfortabeler wordt. U krijgt als het ware een duwtje in de rug, waardoor heuveltje op veel makkelijker gaat. En heeft u een keer tegenwind? Dan zet u de elektrische fiets aan en dan heeft u er geen last meer van. De winnaar van deze prijs ontvangt twee super-de-luxe elektrische fietsen met alle erop en eraan.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen die we u kunnen aanbieden.

PuzzelBrein nummer 9 verschijnt op 6 september en nummer 10 verschijnt op 4 oktober.

Klik hier om meer te lezen

Neemt u een abonnement? Ontvang een welkomstgeschenk

Bekijk onze welkomstgeschenken