Wat zijn onze jaarprijzen?

Jaarprijs 1 – Scooter Santini Capri twv € 2.429 – 2 x

De twee winnaars van deze jaarprijs springen een gat in de lucht, want zij winnen ieder een prachtige matzwarte Santini Capri E4 scooter. Deze retro-scooter is geÏnspireerd op de iconische Vespa LX scooter uit 2005. Een ruime scooter voor twee personen, met veel bergruimte onder het zadel en een afsluitbaar handschoenenvakje, dat verwerkt is in het beenschild.


Jaarprijs 2 – Elektrische boxspring van De Gildeslapen twv 5.715 euro

De Gildeslapen staat garant voor een stijlvolle en functionele boxspring op maat. Een unieke combinatie van een hoog-laag bed en een boxspring in één. Dat betekent luxe, comfort en een gezonde en ontspannen nachtrust, voor nu en in de toekomst. De winnaar van deze prijs wint de boxspring (exclusief matras) in de kleur naar keuze.


Jaarprijs 3 – 2 elektrische fietsen twv 5.200 euro

Op een elektrische fiets, fietst u net als op een gewone fiets, maar u krijgt bij iedere trapbeweging een extra zetje waardoor het fietsen makkelijker, lichter en comfortabeler wordt. U krijgt als het ware een duwtje in de rug, waardoor heuveltje op veel makkelijker gaat. Dus heeft u een keer tegenwind? Dan zet u de elektrische fiets aan en dan heeft u er geen last meer van. De winnaar van deze prijs ontvangt twee super-de-luxe elektrische fietsen met alles erop en eraan. 


Jaarprijs 4 – Het Farm-house – 1 week in het Familiehuis twv € 2.575

Het Wouden-Merengebied in Friesland is één van de mooiste gebieden van Nederland. De winnaar van deze jaarprijs zal het zelf gaan ervaren, want hij/zij mag samen met negen andere geluksvogels een week verblijven in het prachtige Familiehuis van Het Farm-house in Twijzelerheide. Daarnaast krijgen zij één avond een buffet aangeboden.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

PuzzelBrein nummer 8 verschijnt op 6 augustus en nummer 9 verschijnt op 3 september..

Klik hier om meer te lezen