Wat zijn onze jaarprijzen?

Jaarprijs 1 –  Cadeaucheque Kampeerhal Rhoden twv € 3.253

De eerste jaarprijs is een cheque waarmee u heerlijk kunt gaan shoppen in de megagrote winkel (18.000 m2) van Kampeerhal Rhoden. U vindt er alles voor vakantie, vrije tijd en tuin: van outdoor jassen en wandelstokken tot tenten en luchtbedden, en van rugzakken en reistassen tot tuinmeubelen en barbecues. De winnaar kan er dus een heerlijk dagje uit van maken en tussendoor ook nog genieten in het restaurant van allerlei heerlijkheden.


Jaarprijs 2 – Elektrische boxspring van De Gildeslapen twv 5.715 euro

De Gildeslapen staat garant voor een stijlvolle en functionele boxspring op maat. Een unieke combinatie van een hoog-laag bed en een boxspring in één. Dat betekent luxe, comfort en een gezonde en ontspannen nachtrust, voor nu en in de toekomst. De winnaar van deze prijs wint de boxspring (exclusief matras) in de kleur naar keuze.


Jaarprijs 3 – 2 elektrische fietsen twv 5.200 euro

Op een elektrische fiets, fietst u net als op een gewone fiets, maar u krijgt bij iedere trapbeweging een extra zetje waardoor het fietsen makkelijker, lichter en comfortabeler wordt. U krijgt als het ware een duwtje in de rug, waardoor heuveltje op veel makkelijker gaat. Dus heeft u een keer tegenwind? Dan zet u de elektrische fiets aan en dan heeft u er geen last meer van. De winnaar van deze prijs ontvangt twee super-de-luxe elektrische fietsen met alles erop en eraan. 


Jaarprijs 4 – Streaming audioset t.w.v. 4.874 euro

De winnaar van deze prijs ontvangt een geweldige streaming audioset van Audioexpert, de audiospecialist die onlangs werd verkozen tot beste audio-video zaak van Nederland. De winkel vindt u in Den Bosch, waar meerdere luisterruimtes zijn zodat u op uw gemak luidsprekers en apparatuur kunt vergelijken. Het assortiment bestaat uit mooie merken, van betaalbaar tot exclusief. Het professionele team staat voor u klaar met hulp en advies. Zowel voor als na uw aankoop. Ook als u niet naar Den Bosch kunt komen dan kunt u via de website bij hen terecht.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

PuzzelBrein. De volgende nummers verschijnen op 23 december, 20 januari en 17 februari.

Klik hier om meer te lezen