Wat zijn onze jaarprijzen?

Jaarprijs 1 –  Meubelcheque Beliani twv 4.250 euro

De eerste jaarprijs is een cheque waarmee u heerlijk kunt gaan shoppen in de meest toonaangevende online Meubelshop van Nederland en België. Het doel is om kwaliteit te leveren tegen de beste prijs, zodat u uw tuin en woning makkelijk kan inrichten volgens de stijl die bij u past. U kunt gewoon bestellen vanuit uw luie stoel. Bevalt de bestelling niet? Geen probleem. U kunt het binnen 365 dagen retour sturen.


Jaarprijs 2 – Rondreis door Schotland twv 4.423 euro

Woest en wild. Zo kunt u de natuur van Schotland het beste omschrijven. Met torenhoge bergen, schitterende lochs, weelderige wouden en ellenlange gouden stranden. De prijs omvat een 8-daagse rondreis voor twee personen, inclusief vlucht van Amsterdam naar Edinburgh; een huurauto en logies op basis van halfpension.


Jaarprijs 3 – 2 elektrische fietsen twv 5.160 euro

Op een elektrische fiets, fietst u net als op een gewone fiets, maar u krijgt bij iedere trapbeweging een extra zetje waardoor het fietsen makkelijker, lichter en comfortabeler wordt. U krijgt als het ware een duwtje in de rug, waardoor heuveltje op veel makkelijker gaat. Dus heeft u een keer tegenwind? Dan zet u de elektrische fiets aan en dan heeft u er geen last meer van. De winnaar van deze prijs ontvangt twee super-de-luxe elektrische fietsen met alles erop en eraan. 


Jaarprijs 4 – Waardecheque Treetop Tables t.w.v. 2.900 euro

Wie houdt van meubelen met een krachtige, robuuste uitstraling moet zeker meepuzzelen voor deze prijs. Teetrop Tables maakt bijzondere boomstamtafels die uw interieur verrijken. Het is ambachtelijk vakwerk en dat ziet u. Iedere tafel is uniek. Teetrop Tables verkoopt meer dan alleen boomstamtafels. De collectie omvat tevens buitenmeubilair en moderne kwaliteitsstoelen van Nederlands fabricaat evenals salontafels, bartafels, bijzettafels en houten accessoires. Treetop Tables denkt aan de toekomst. De meubelen worden gefabriceerd van gecertificeerd hout (V-legal certificaat) dat wordt gewonnen uit gebieden die door de overheid zijn aangewezen voor legale kap. Voor elke verkochte tafel wordt bovendien een Suar boompje geplant op Java

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 5 juli, 2 augustus en 30 augustus.

Klik hier om meer te lezen