Automatische incasso

Fijn dat we de abonnementsbedragen voortaan automatisch mogen afschrijven. Als dank krijgt u direct na de verzending een mail met een cadeaubon voor 3 uitgaven van PuzzelBrein. U mag deze aan iemand cadeau doen, die vervolgens 3 keer met u kan meepuzzelen.

Automatische incasso voor vaste klanten

    Als de laatste factuur nog openstaat en u geeft hier aan dat we die ook automatisch mogen incasseren zal dat 2 dagen voor de volgende verschijningsdatum gebeuren.
  • Door uw IBAN in te vullen geeft u tot wederopzegging toestemming aan Roniko BV om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om uw abonnementsgeld van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Roniko BV. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen die we u kunnen aanbieden.

PuzzelBrein nummer 2 verschijnt op 19 februari en nummer 3 verschijnt op 19 maart. Dat zijn beide jubileumnummers met extra prijzen.

Klik hier om meer te lezen