HPNL & PuzzelBrein App

Hartpatiënten Nederland biedt haar leden in samenwerking met PuzzelBrein een leuk voordeel. U mag zich inschrijven voor een gratis speelperiode van de PuzzelBrein App. Deze loopt na 4 weken automatisch af. U zit dus niet vast aan een abonnement. Tijdens die periode maakt u wel al kans om een prijs te winnen. Wilt u na die 4 weken verder puzzelen? Dan kunt u zich later inschrijven voor een betaald abonnement, maar die keuze is aan u.

Eén puzzel per dag, één winnaar per dag

De nieuwe PuzzelBrein App biedt u iedere dag één puzzel, die u speelt op uw telefoon, tablet of computer. De puzzelsoorten zijn Kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels, Woordzoekers en Sudoku’s. Met iedere puzzel kunt u een prijs winnen en de winnaar wordt de volgende ochtend al bekend gemaakt. De nieuwe puzzel staat dan ook weer voor u klaar. En u kunt uw oplossing van de vorige dag controleren.

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 5 juli, 2 augustus en 30 augustus.

Klik hier om meer te lezen