PuzzelBrein App

NIEUW!

Naast het PuzzelBrein blad bieden we onze abonnees ook een PuzzelBrein app aan. U kunt deze gratis testen en als het bevalt kunt u zich aanmelden voor een combi-abonnement.

Eén puzzel per dag, één winnaar per dag

In deze app krijgt u iedere dag één puzzel, die u speelt op uw telefoon, tablet of computer. De puzzelsoorten zijn Kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels, Woordzoekers en Sudoku’s. Net als in het blad kunt u met iedere puzzel een prijs winnen, maar u hoeft niet lang te wachten op de uitslag, want bij de app wordt de winnaar de volgende ochtend al bekend gemaakt. De nieuwe puzzel staat dan ook weer voor u klaar.

Proberen is gratis en vrijblijvend

Als u op de link klikt kunt u zich inschrijven voor een gratis probeerperiode. Deze loopt na 28 dagen af. Daarna krijgt u via de mail een aanbieding om een betaald abonnement te nemen. Deze kost -in combinatie met het blad- slechts € 3,95 per 4 weken. Opzeggen kan per keer (verwerkingstijd van 2 weken).

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

PuzzelBrein. De volgende nummers verschijnen op 29 september, 27 oktober en 24 november.

Klik hier om meer te lezen