PuzzelBrein App

PuzzelBrein gaat digitaal

In 2008 kwam ons eerst puzzelblad uit. Een blad met 36 puzzels en met 36 winkansen. De laatste jaren kregen we steeds vaker de vraag of we ook digitale puzzels konden aanbieden. Heel lang wilden we daar niet eens over nadenken. Want puzzelen is toch het fijnst op papier nietwaar? Maar naarmate de vraag toenam, veranderde ook ons denkbeeld. Want het één hoeft het ander niet uit te sluiten. En digitale puzzels bieden natuurlijk ook voordelen. En zo begonnen we eind 2022 na te denken over een vorm waarin we digitale puzzels konden aanbieden en dat resulteerde begin 2024 in de lancering van de PuzzelBrein App.

Iedere dag één puzzel en één winnaar

De App biedt iedere dag één puzzel, die gespeeld wordt op een telefoon, tablet of computer. De puzzelsoorten zijn Kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels, Woordzoekers en Sudoku’s. Met iedere puzzel is er een prijs te winnen en de winnaar wordt de volgende ochtend al bekend gemaakt. De nieuwe puzzel staat dan ook weer klaar en de oplossing van de vorige dag kan gecontroleerd worden.

Tijdelijk gratis proberen

Normaal kost de App € 4,95 per 4 weken. Betaalt u per jaar, dan krijgt u 10% korting en betaalt u € 57,92. Heeft u een abonnement op het PuzzelBrein Blad en neemt u daarnaast de App? Dan krijgt u 20% combikorting. De prijs is dan € 3,96 per 4 weken en € 46,33 per jaar.

Ter promotie van de nieuwe App mag u zich deze maand inschrijven voor een gratis proefperiode. Klik hier om naar de actiepagina te gaan.

Inloggen bij de App

Heeft u zich al geregistreerd bij de App en wilt u inloggen? Ga dan naar: app.puzzelbrein.nl en volg de stappen.

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 5 juli, 2 augustus en 30 augustus.

Klik hier om meer te lezen