PuzzelBrein App – Primeurstunt

Eén puzzel per dag, één winnaar per dag

De nieuwe PuzzelBrein App biedt u iedere dag één puzzel, die u speelt op uw telefoon, tablet of computer. De puzzelsoorten zijn Kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels, Woordzoekers en Sudoku’s. Met iedere puzzel kunt u een prijs winnen en de winnaar wordt de volgende ochtend al bekend gemaakt. De nieuwe puzzel staat dan ook weer voor u klaar. En u kunt uw oplossing van de vorige dag controleren.

Tijdelijk gratis proberen

Omdat de app net nieuw is mag u zich tijdelijk inschrijven voor een gratis probeerperiode. Deze loopt na 4 weken automatisch af. U zit dus niet vast aan een abonnement. Tijdens die periode maakt u wel al kans om een prijs te winnen. Wilt u na die 4 weken verder puzzelen? Dan kunt u zich na de gratis periode inschrijven voor een betaald abonnement, maar die keuze is aan u.

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 7 juni, 5 juli en 2 augustus.

Klik hier om meer te lezen