Opzegging succesvol verzonden

Uw opzegging is verzonden. Wanneer u uw laatste exemplaar ontvangt hangt af van uw situatie:

  • Heeft u een regulier abonnement van een halfjaar of een jaar? Dan beëindigen we uw abonnement nadat u het laatste exemplaar heeft ontvangen van uw huidige abonnementsperiode. Als u niet weet wanneer uw abonnementsperiode eindigt kunt u dat opvragen bij onze klantenservice (klantenservice@puzzelbrein.nl).
  • Heeft u een abonnement waarbij u per keer betaalt? Dan geldt een opzegtermijn van twee weken. Dus als de volgende verschijningsdatum binnen die twee weken ligt dan ontvangt u nog één laatste exemplaar en dan zal er ook nog één laatste incasso plaatsvinden.  Zoniet, dan ontvangt u geen nieuw exemplaar meer en wordt er ook niets meer geïncasseerd.
  • Heeft u een gratis promotie-exemplaar ontvangen? Dan had u niet op hoeven te zeggen, want dan waren er sowieso geen vervolgexemplaren verstuurd.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd per mail of telefoon contact met ons opnemen.

Als u uw e-mailadres heeft ingevuld zult u deze bevestiging ook per e-mail ontvangen.

Als u terug wilt naar het menu in de klantomgeving, dan kunt u rechts bovenaan klikken op ‘klantomgeving’.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

PuzzelBrein. De volgende nummers verschijnen op 15 maart, 12 april en 10 mei.

Klik hier om meer te lezen