Oplossingen insturen zonder in te loggen

U wilt graag de oplossingen insturen en kans maken op de prijzen, maar u bent uw klantnummer kwijt? Geen probleem, hieronder kunt u de oplossingen insturen om mee te dingen naar de prijzen. U kunt uw oplossingen slechts één keer per uitgave aan ons opsturen, dus wacht u aub met het opsturen totdat u klaar bent met puzzelen.

Het is niet nodig om alle oplossingen in te vullen.

Als u een oplossing heeft ingevuld, gaat u met de Tab-knop naar het volgende vakje. Gebruik niet de ‘Enter’ toets, want dan wordt het formulier verzonden. Als u klaar bent met het invullen van de door u gevonden oplossingen klikt u onderaan op ‘verzenden’.

Als u de volgende ronde weer wilt deelnemen, zou u dan voor die tijd uw klantnummer bij ons willen opvragen? Dat gaat middels dit formulier.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

PuzzelBrein. De volgende nummers verschijnen op 29 september, 27 oktober en 24 november.

Klik hier om meer te lezen