Onze welkomstgeschenken

Welkom op de geschenksite van PuzzelBrein! Heeft u gekozen voor een halfjaar of jaarabonnement? Dan mag u een welkomstgeschenk uitkiezen. U kunt kiezen uit diverse geschenken die hieronder staan afgebeeld. Als u op de afbeelding klikt krijgt u meer informatie.

Uiterlijk twee weken na betaling van uw abonnementsfactuur wordt het geschenk van uw keuze naar u opgestuurd. We wensen u veel plezier met uw geschenk én natuurlijk met uw abonnement op PuzzelBrein!

Deze geschenken gelden alleen in combinatie met normale abonnementen (minimaal 7 edities). Mocht u gebruik maken van een tijdelijke actie waarbij een abonnement korter loopt of waarbij u korting krijgt, dan krijgt u geen welkomstgeschenk.  

Voor alle geschenken geldt dat ze enkel geleverd kunnen worden zolang ze nog op voorraad zijn. Als dat niet zo is, wordt er contact met u opgenomen.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

PuzzelBrein. De volgende nummers verschijnen op 15 maart, 12 april en 10 mei.

Klik hier om meer te lezen