Onze welkomstgeschenken

Welkom op de geschenksite van PuzzelBrein! Onze nieuwe abonnees verwelkomen wij met een geschenk dat u zelf mag uitkiezen. Op die manier weten we zeker dat u een geschenk krijgt waar u iets aan heeft. U kunt kiezen uit diverse geschenken die hieronder staan afgebeeld. Als u op de afbeelding klikt krijgt u meer informatie.

Uiterlijk twee weken na betaling van uw abonnementsfactuur wordt het geschenk van uw keuze naar u opgestuurd. We wensen u veel plezier met uw geschenk én natuurlijk met uw abonnement op PuzzelBrein!

Deze geschenken gelden alleen in combinatie met normale abonnementen (minimaal 7 edities). Mocht u gebruik maken van een speciale actie dan wordt het geschenk niet verstuurd. 

Voor alle geschenken geldt dat ze enkel geleverd kunnen worden zolang ze nog op voorraad zijn. Als dat niet zo is, wordt er contact met u opgenomen.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen die we u kunnen aanbieden.

PuzzelBrein nummer 7 verschijnt rond 10 juli en nummer 8 rond 7 augustus.

Klik hier om meer te lezen

Neemt u een abonnement? Ontvang een welkomstgeschenk

Bekijk onze welkomstgeschenken