Voortzetting met 50% korting

Welkom terug bij PuzzelBrein! U kunt zich hier inschrijven voor een actie waarbij u maar liefst 50% korting krijgt! U betaalt dan slechts € 6,90 per uitgave en u kunt de toezending op ieder moment opzeggen (verwerkingstijd 2 weken).

Wilt u nog meer korting? Kies dan direct voor een jaarabonement en ontvang 10% extra korting. Wij incasseren het totaalbedrag als u uw eerste blad ontvangt en u kunt dan per jaar opzeggen.

Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u direct een bevestiging op uw mailadres. Voor beide acties geldt: zolang u niet opzegt, behoudt u de korting waar u zich nu voor inschrijft.

"*" geeft vereiste velden aan

Welk voordeel kiest u?*
U geeft hiermee toestemming aan Roniko BV om tot wederopzegging bovenstaand bedrag van uw rekening af te schrijven van het bij ons bekende IBAN.
We gebruiken uw oude klantnummer om uw naam- en adres- en betaalgegevens te achterhalen. Zijn deze niet meer actueel? Klik dan op de link onder dit formulier om alles opnieuw in te vullen.
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u gebruik maken van deze actie, maar heeft u geen klantnummer, of zijn uw oude gegevens niet meer actueel? Klik dan hier

Word abonnee van het PuzzelBrein Blad

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein Blad staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar.

De volgende nummers van het Blad verschijnen op 10 mei, 7 juni en 5 juli.

Klik hier om meer te lezen