Actie 3 nummers voor € 7,50 cadeau voor een ander

Op deze pagina kunt u iemand anders inschrijven voor deze actie. U bent degene die betaalt en de andere persoon ontvangt het blad. Dit houdt de actie in:
  • 3 bladen voor € 7,50 (dus € 2,50 per blad)
  • U ontvangt deze op 22 januari, 19 februari en 19 maart (allemaal jubileumnummers)
  • Na deze 3 bladen stopt de toezending automatisch
Hieronder vragen we u om eerst uw eigen gegevens in te vullen (het adres hebben we nodig om de incasso te kunnen uitvoeren) en daarna de gegevens van de persoon die u gaat verrassen. Om de verrassing niet te verklappen vragen we om ook uw mailadres. Daar ontvangt u na uw inschrijving een bevestiging en daar wordt later ook het klantnummer naar gestuurd.
  • Door uw IBAN in te vullen geeft éénmalig toestemming aan Roniko BV om een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om € 7,50 van uw rekening af te schrijven. Ook geeft u uw bank toestemming om éénmalig dit bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Roniko BV. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Word abonnee van PuzzelBrein

PuzzelBrein is het lekker dik puzzelboek met 36 gevarieerde prijspuzzels. Eén PuzzelBrein staat garant voor vele uren puzzelplezier, waarmee u uw hersens in een goede conditie houdt en ook nog eens kans maakt op vele prijzen. Bovendien levert deze leuke inspanning u ontspanning op. Er zijn verschillende abonnementsvormen die we u kunnen aanbieden.

PuzzelBrein nummer 3 verschijnt op 19 maart en nummer 4 verschijnt op 16 april.

Klik hier om meer te lezen